Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

16 april 2020

Förening

Kom ur karantänen som certifierad styrelseledamot

tangentbord och glasögon - illustrerar vårt digitala utbud

Nu lanserar StyrelseAkademien den populära styrelseutbildningen Rätt fokus som onlineversion. Efter avslutad utbildning kan deltagarna skriva tentamen och vid godkänt resultat erhålla certifikat. Det är en viktig kvalitetsstämpel som ökar möjligheterna att få styrelseuppdrag.

– I tider som dessa ställer vi inte in, vi ställer om, säger Maria Öhman, vd för StyrelseAkademien.
Det här är ett perfekt tillfälle för många att gå en utbildning som de annars kanske har svårt att få in i kalendern.

Rätt fokus i styrelsearbetet är StyrelseAkademiens populäraste utbildning. Över 6 600 personer har redan gått utbildningen och 99 procent av dem rekommenderar den. Utbildningen ger grunderna och verktygen, så att man på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla ett bolags lönsamhet och prestation på lång sikt. Utbildningen kan direkt omsättas i praktisk verklighet.

Innehållet i onlineversionen av utbildningen är samma som när den hålls i klassrum. Skillnaden är att den äger rum online och att den är uppdelad på fler tillfällen: fyra halvdagar och en workshop.

Verktyget som används är enkelt och kräver ingen installation eller hög teknisk kompetens. Skulle behov av hjälp ändå uppstå så finns det teknisk support att tillgå.

 Det är intressant att se att interaktionen mellan deltagarna på ett sätt faktiskt förbättras när det inte längre är kompisarna som kan sätta sig ihop vid samma bord. Fler får kontakt med fler, kommenterar Maria Öhman.

Läs mer om Rätt fokus

Se aktuella utbildningstillfällen och boka dig i vår kalender

OBS! Du kan boka in dig var som helst i landet.
Du kan t ex bo i Malmö och gå en utbildning som arrangeras av StyrelseAkademien Stockholm.

 

Nationella partners: