Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Onsdag 3 juni kl 08:15-09:00

Plats: Digital sändning. Länk mailas till anmälda deltagare två dagar innan sändningen.

Anmäl dig här!

Kostnadsfritt och öppet för alla. 

Förening

Webinarium: Vad kan ett aktivt styrelsearbete åstadkomma och skapa värde?

Många företagare har nu under pandemin, om inte förr, insett att ett aktivt styrelsearbete med externa ledamöter är oerhört viktigt och att ha en erfaren styrelseordförande i företaget kan faktiskt göra hela skillnaden, kanske t.o.m. vara avgörande för framgång, inte minst under en kris.

Många företagares dilemma är deras dubbla roller, ägare, styrelse, vd och till sist operativ i den dagliga verksamheten och innebär att kanske det viktigaste i ett bolags utveckling, ett aktivt framåtriktat styrelsearbete inte alltid prioriteras.

Marie Berglund, vinnare av Guldklubban 2018, Sveriges finaste utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap berättar hur även du kan bli en vinnare genom ett aktivt styrelsearbete. Ett värdeskapande professionellt styrelsearbete med betoning på de strategiska frågorna har visat sig vara helt avgörande för ett hållbart framgångsrikt företagande.

Föreläsare: Marie Berglund, till vardags vice VD för råvaruförsörjning och miljö och hållbarhetssamordnare på NCC Industry, har sedan många år kombinerat sin roll på NCC med externa styrelseuppdrag, bland annat som styrelseledamot i Boliden, Baltic Sea 2020, Sveaskog och som ordförande i teknikkonsultbolaget Eurocon. I Eurocon Consultings fall kontinuerlig tillväxt med en enastående resultatutveckling.

Frukostmötet sänds digitalt och du får en inbjudan med en länk senast dagen innan webinariet. 

Varmt välkommen med din anmälan!

Nationella partners: