Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

2020-10-15:

En av Sveriges främsta LinkedIn-utbildningar genomförs i Halmstad i oktober. 

Tid: 09.00-16.00. 

----------

Lärare: Linda Björck

----------

I priser ingår även lunch och fm/em-fika.

Ord pris: 6 500 kronor exkl. moms          Medlemspris: 2 900 kronor exkl. moms

Pris övriga medlemmar i andra föreningar inom StyrelseAkademien, samt medlemmar i Företagarna Halland eller CONNECT Väst Halland, 4.500:- exkl moms.

(Medlemsavgift 1 600 kr/år inkl. moms. Vill du få medlemspris måste du be om medlemsskap i samband med kursbokningen, dvs innan kursen.)

----------

 OBS.  Begränsat antal platser: Vi håller distans och Corona-säkrar!
ANMÄL dig här>>>

 

Observera att en bekräftelse kommer via mejl efter slutförd anmälan.
Om bekräftelse inte kommer vänligen kontakta kansliet på:
Mobil: 070-2044733 eller E-post: halland@styrelseakademien.se.
Betalning: Vi tillämpar förskottsbetalning och fakturerar vid anmälningstillfället. Vid avanmälan senare än 21 dagar innan utbildningsstart debiteras 25% av kursavgiften. Vid senare avbokning än 7 dagar innan debiteras full avgift.

 

  
    

 

 

Förening

Nyhet: LinkedIn-utbildning.

En endagars LinkedIn-utbildning för dig som har bestämt dig för att göra skillnad, och vill bygga ett Professionellt (styrelse)Varumärke.

LinkedIn är världens i särklass största och viktigaste sida för karriär och rekrytering. Nu ökar den även kraftigt när det gäller styrelseuppdrag. Det här är en kurs där du på plats arbetar praktiskt med LinkedIn, dvs du tar med din dator och bygger din profil under kursen. Utbildningens syfte är att ge dig konkret kunskap om hur du bygger ditt professionella varumärke på LinkedIn, här med ett extra fokus på styrelseuppdrag.

Kursledare är Linda Björck. Hon är en av Sveriges främsta LinkedIn-experter och Social Media Manager. Hon ingår dessutom i en expertgrupp hos LInkedIn Nordic, och är en våra mest eftertraktade utbildare inom området. 

 

MÅLSÄTTNING:

Utbildningens syfte är att skapa ett professionellt varumärke för just dig på LinkedIn. Här med ett extra fokus på styrelseuppdrag.  Och självklart ge dig konkret kunskap om hur du bygger vidare på ditt professionella varumärke på LinkedIn.

 

MÅLGRUPP:

Kursen vänder sig till dig som vill göra dig sökbar, och som vill skapa en attraktiv bild av dig själv i syfte att gå vidare till vassare karriärer och/eller att få nya och fler styrelseuppdrag.

 

 

Nationella partners: