Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Mångfaldspriset och Mångfaldsdagen i Dalarna

Mångfaldspriset Dalarna delas varje år ut av StyrelseAkademien Dalarna, Nordea och Mellansvenska Handelskammaren i samarbete med Länsstyrelsen Dalarna, Almi Företagspartner Dalarna, Kraftplan HR Business Partner och Panang Kommunikation. Syftet med priset är att stimulera ökat mångfaldsperspektiv i styrning och ledning av företag/verksamheter för att ge riktig affärsmässig nytta och därigenom bidra till utvecklingen av näringslivet i Dalarna. Ansatsen är att lyfta fram goda exempel och därigenom inspirera andra. Varje år genomförs Mångfaldsdagen Dalarna tillsammans med pristagaren ifrån året innan. 2019 år pristagare var Kopparstaden AB med motiveringen:

”Mångfaldspriset 2019 går till ett företag som på ett naturligt sätt använder mångfald i sin affär. I stället för att bara prata om utanförskap och problemområden gör man skillnad på riktigt. 
Vår vinnare är ett företag med en aktiv modell för att minska segregationen och stärka den sociala hållbarheten. Så skapas en tryggare vardag för tusentals personer. Samtidigt byggs varumärket starkt, inte minst bland en yngre generation.
Vi är stolta att ge 2019 års Mångfaldspris Dalarna till Kopparstaden AB.” 

Janne Josefsson är en av talarna, klicka här för att ladda ner inbjudan i pdf.

Nominera till 2020 års pris!
Skriv en motivering och skicka till jan.paju@styrelseakademien.se, senast 15 oktober 2020.

Mångfaldspriset 2020 kommer att delas ut på Stora Styrelsedagen 12 november 2020.

 

Jury 2020
Ylva Thörn (ordf)

Stina Snitt
Tomas Ahlbäck
Nina Sund
Jonas Grenfeldt
Anna Rosengren
Vinita Roth
Jessica Öhlund
Erika Haanaes
Valbona Shala
Marcus Larsson
Susanna Karlevill 
Faisa Abdi
Jan Paju (sekr och kontaktperson)

Nationella partners: