Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

Läs mer

Artiklar

Rapporter

 

 

Nyttan av ett professionellt, värdeskapande styrelsearbete och fördelar med extern kompetens

Ett växande ägarlett bolag kommer att nå en punkt i sin utveckling då det är dags att formalisera arbets- och ansvarsområdena, och släppa in extern kompetens både i ledningen och styrelsen. Detta är ett för ägaren ibland svårt men nog så viktigt steg för bolagets långsiktiga utveckling. Genom att professionalisera styrelsearbetet och via extern kompetens öka värdeskapandet läggs en stabil grund för bolagets framtid.

Vad anser StyrelseAkademien?

  • StyrelseAkademien är övertygad om att ett professionellt, värdeskapande styrelsearbete, som inbegriper att ta in ny extern kompetens, ökar företags förmåga att utvecklas både på kort och lång sikt.
  • Ägare till företag som väljer att ta in externa styrelseledamöter får tillgång till ny kompetens och erfarenhet, vilket ger bättre förutsättningar för tillväxt och lönsamhet, både på kort och lång sikt.

Nationella partners: