Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

ANMÄLAN HÄR...

Observera att en bekräftelse kommer via mejl efter slutförd anmälan.
Om bekräftelse inte kommer vänligen kontakta oss på:
Mobil: 0761-979930 eller E-post: vastsverige@styrelseakademien.se

Datum | onsdag 29 augusti

Tid | 18.00 - 20.00

Plats | Bra Bil, Göteborg
           Importgatan 3, Hisings Backa
             
Karta...
 
_____________________________________
StyrelseSeminarium med
Andreas Jaldevik, VD RO-gruppen
Företaget som för andra året i rad tog emot utmärkelsen "Sveriges bästa arbetsplatser 2018"

      Andreas Jaldevik_____________________________________

StyrelseAkademien Västsverige
Förening

StyrelseSeminarium

 Vi Välkomnar Andreas Jaldevik, VD på RO-Gruppen

Attrahera och behålla rätt medarbetare är avgörande för tillväxt. Employer branding är därför en central fråga för att lyckas med kunskapsförsörjning. Hur företaget uppfattas som arbetsgivare av potentiella, nuvarande och tidigare anställda är en operativ fråga men även en strategisk tillväxtfråga som hanteras i styrelsen.

– För tio år sedan satte vi målet att skapa en riktigt grym arbetsplats. Med en inspirerande företagskultur och tydlig gemensam värdegrund har vi attraherat fantastiska människor som alla bidragit till att skapa det RO-gruppen är i dag.

Andreas kommer redogöra för hur hela RO-Gruppen arbetar, från ett aktivt styrelsearbete till att sätta medarbetarna i centrum och på så sätt byggt en vinnande företagskultur.

–Fokus på medarbetaren och teamen är viktigt. Vi utmanar våra medarbetare, utvecklar och förflyttar dem. Man lär av att ta nya steg. Vi jobbar, reser, tävlar, firar och har kul ihop. Det finns alltid något att fira. Vi vågar gå mot strömmen och arbetar med devisen Challenge accepted. Vi gillar utmaningar. RO-Gruppen lever med branschens och företagets utmaningar i form av utsatt arbetsmiljö, höga projektrisker och brist på personal, där behovet är fem gånger tillgången vid en procents tillväxt.

RO-Gruppen har fått utmärkelsen Årets Företagare i Borås 2017, i slutet av mars tog företaget, för andra året i rad, emot utmärkelsen "Sveriges bästa arbetsplatser 2018". och Årets byggföretag i Sverige. Inom kort väntar regionfinalen för Årets Företagare och kanske blir det Andreas som med RO-Gruppen får representera Västra Götaland när Årets Företagare i Sverige skall utses i oktober. Tidigare har de varit Di Gasell 2015, Entrepreneur of the year och Snabbväxarna.

2011 hade RO-Gruppen 40 anställda och en omsättning på 200 miljoner kronor. Idag sysselsätter koncernen 170 personer, har kontor i Borås, Göteborg och Stockholm och omsätter över 800 miljoner. Målet i år är en miljard.

RO-Gruppen ett komplett byggföretag med fokus på byggnation och fastighetsutveckling. Företagets fem erbjudanden heter entreprenad, byggservice, bostäder, konceptbyggen och butiksetablering.

 
18:00-18:30 Förmingel, enkel mat och dryck

18:30-19:30 Föreläsning Andreas Jaldevik, VD på RO-Gruppen Employer branding

19:30-20:00 Presentation och nyheter från Volvo

 

Varmt Välkomna önskar StyrelseAkademien Västsverige, Företagarna, Volvo & RO-gruppen!

Företagarna RO-gruppen  StyrelseAkademien Västsverige 

Nationella partners: