Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

NOMINERING TILL GULDKLUBBANGuldklubban

MEJLA OSS DITT FÖRSLAG >>
Förening

VI VILL HA TIPS!


Vem vill du nominera till Guldklubban 2020? Jag har det spännande uppdraget att leda juryarbetet för nomineringarna från Västsverige, men för att göra ett riktigt bra arbete behöver vi dina tips. Vi söker personer som gör ett förtjänstfullt arbete som ordförande i ett västsvenskt bolag, ett arbete värt att uppmärksammas.

Vem som helst kan föreslå en kandidat att nominera till Guldklubban. Det kan vara ledamöter i styrelsen, bolagets vd, ägare eller andra personer som känner till den aktuella styrelsen och hur ordföranden bidragit till en positiv utveckling i bolaget. Och kom i håg att det kan handla om framgång både utifrån "mjuka" och "hårda" värden.

Känner du till någon som är styrelseordförande i ett västsvenskt bolag och som du tycker är ett riktigt gott föredöme i sin roll? Välkommen att nominera din kandidat senast den 15 juni. MEJLA OSS >>

Vill du bara skriva lite så räcker det med att du skickar namn på personen du föreslår samt vilket bolag hen är ordförande i. Vill du skriva lite mer så kolla in nomineringskriterierna samt läs om  GULDKLUBBAN.
Juryns arbete handlar om att utvärdera de inskickade förslagen för att vaska fram den eller de kandidater som blir "lokala vinnare" och Västsveriges bidrag till den nationella Guldklubban. Resultatet kommer att presenteras i höst. 

Jag ser fram emot många bra tips!

Ingalill Östman
Ingalill Östman

Styrelseledamot Styrelseakademien Västsverige

Guldklubban

 

Nationella partners: