Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Klicka på önskat datum för anmälan

Observera: Avanmälan senast 3 dagar innan.
Sen/utebliven avanmälan debiteras med 200 kr.

Tid | 07.30 - 09.15

Datum:

| 28 februari

| 27 mars

| 24 april

| 29 maj

| 26 juni

Plats | Anacka
           Enekasvägen 4 
           Uddevalla

Förening

Styrelsefrukost i väst


Den sista fredagen i varje månad bjuder StyrelseAkademien Västsverige och Anacka AB in till samtal kring bolagsutveckling för styrelse, vd och ägare.

Agendan är den samma med olika teman. Vi samlas till en enklare frukost. Vi får inspiration kring morgonens tema under 10 minuter och därefter är det frågor och diskussion.

________________

 - 28 februari Att växa organiskt genom affärsutveckling, rätt medarbetare och genomförandekraft. Diskussionen leds av två entreprenörer:
Märta Jansdotter blev för 10 år sedan, 24 år gammal VD för Gröna Gårdar. Idag har företaget en tydlig vision om att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Företaget säljer gräsuppfött nöt- och lammkött från ett 40-tal gårdar runt om i Västsverige där djuren är uppfödda på enbart gräs och örter. 
Peter Jacobsson var med och startade Ecus i Dals Ed för 20 år sedan och är idag ett ledande företag inom tullhantering med kontor i Ed, Göteborg, Strömstad, Svinesund, Halden, Oslo och Hirtshals. Med erfarenhet från Tullverket i 13 år och med samma frågor därefter inom bilindustrin har Peter idag som entreprenör varit med att utvecklat en bransch globalt.

 - 27 mars Diskussionen leds av Sanna Arnfjorden Wadström som har en gedigen bakgrund, med 27 år i det tekniska familjeföretaget, åtta år som VD och delägare. Genom sitt styrelsearbete i arbetsgivarorganisationen Sinf- Svensk industriförening har hon också mött många företagare ur kärnan av svenskt småföretagande som genomfört eller planerar ägarförändring. Idag är Sanna VD för Sinf.

 - 24 april Säkerställ nyckelkompetens till ledning och styrelse. Diskussionen leds av Staffan Melin som har gedigen erfarenhet av att både bygga bolag och rekrytera rätt medarbetare. Att attrahera rätt kompetens och skapa en arbetsmiljö där styrning sker genomtydliga kreativitet, innovation, tydliga värderingar och genomförandeförmåga.

 - 29 maj Omvärldsbevakning. Diskussionen leds av är John Saldin från Canea som delar sin erfarenhet och kunskap om hur man förbereder sitt strategiarbete genom en strukturerad omvärldsanalys. Deras styrka är ett systematiskt arbetssätt där de identifierar de kritiska områden.
Vad hände i styrelserummet hos Kodak och Lehman Brothers? Hur såg de på omvärldsbevakning och analys? Att ta in kunskap om och försöka förstå och analysera vår omvärld är en av de viktigaste frågorna för styrelsen.

 - 26 juni Tillväxt genom förvärv. Två experter är med, en rådgivare och en som lett en resa med förvärvstillväxt. Vi kommer prata företagsvärdering och fusionsarbete.

Varmt Välkommen önskar StyrelseAkademien Västsverige & Anacka!

StyrelseAkademien Västsverige           Anacka

Nationella partners: