Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Anmälan >>

Sista anmälningsdag 2020-11-16

Önskar du gå vår 2 dagars grundläggande certifieringsutbildning i samband med påbyggnadsutbildningen kan du anmäla dig till den här >>
Rätt fokus i styrelsearbetet 
26 november & 2 december

Datum | 3 december

Tid | 09.00 - 17.00 

Plats | Grant Thornton
            Östra Hamngatan 26, Göteborg

Pris | 7 900 kr exkl. moms
         medlemmar 6 900 kr exkl. moms 
         (Medlemsavgift 1 600 kr/år inkl.          
          moms) 

Betalning | Vi tillämpar förskottsbetalning och fakturerar vid anmälningstillfället. Vid avanmälan senare än 21 dgr innan utbildningsstart debitera 25% av kursavgiften.
Vid senare avbokning än 7 dagar innan, debiteras full avgift. 

Lärare |

Torsten Örtengren

Torsten Örtengren

Förening

Påbyggnadsutbildning - Styrelseledamot i noterade bolag

Detta är en påbyggnadsutbildning som du kan gå efter att ha slutfört vår certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME).

Denna dag ger dig en introduktion till den svenska värdepappersmarknaden med genomgång av marknadsplat­serna och de olika listorna.

Du får en god förståelse för hur noteringskraven och relevanta delar av MAR ser ut, bland annat informationsreglerna, vad som är insiderinformation samt vad insider­reglerna innebär för dig som privatperson. Under dagen får du också en genomgång av väsentliga delar av Koden för svensk bolagsstyrning.

Utbildningen motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt upp i sina noteringskrav. Den genom­förs av Torsten Örtengren, som har erkänt goda kunskaper inom svensk bolagsstyrning och börsrätt. Torsten är redak­tör till boken ”Börsrätt” och har bland annat varit ansvarig för notering och bolagsövervakning på Nasdaq Stockholm.

I utbildningen ingår även en möjlighet att certifiera dig som "styrelseledamot i noterade bolag". Detta kräver att du först skall ha gått Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME) med godkänd tenta­men.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE
Om du får förhinder kan du överlåta din plats alternativt ha den innestående till ett annat tillfälle, dock alltid i mån av plats.

Nationella partners: