Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

ANMÄLAN >>

Datum | onsdag 25 september

Tid | 15.00 - 17.00

Plats | KPMG
            Norra Hamngatan 22
            Göteborg
___________________________

Varmt välkomna önskar

StyrelseAkademien Västsverige

KPMG

Förening

Stiftelselagen ger styrelsen ett stort ansvar som styrelse och individ.

Att arbeta i en stiftelsestyrelse har stora likheter med ett aktiebolag men även viktiga skillnader. Det finns ingen ägare enligt Aktiebolagslagen, utan Stiftelselagen ger styrelsen ett stort ansvar som styrelse och individ.

Denna eftermiddag delar experter inom stiftelseförvaltning och styrelsearbete i stiftelser med sig av sin erfarenhet och kunskap, Christina Backman och Gunilla Stenvall.

Christina Backman 
Christina Backman är jurist och har trettio års erfarenhet av finansvärlden varav tio år som ansvarig för SEB:s stiftelseverksamhet i Västsverige. Under senare tid har Christina arbetat med styrelseuppdrag för bolag och stiftelser och som konsult inom framförallt stiftelsebranschen.

 

Gunilla Stenvall är...

Dess två experter kommer denna eftermiddag dela med sig av fallgropar och misstag de sett under åren i sitt arbete med stiftelser.

 

Varmt Välkomna önskar StyrelseAkademien Västsverige & KPMG
StyrelseAkademien Västsverige           

Nationella partners: