Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

ANMÄLAN >>

Observera: Avanmälan senast 3 dagar innan.
Sen/utebliven avanmälan debiteras med 200 kr.

Datum | tisdag 3 september
Tid | 17.00 - 19.00
Plats | ej klart
_______________________

Heléne Öhrvall
Heléne Öhrvall, Innovations- & Mentoransvarig Almi, presenterar mentorprogrammet och mentorparet Torbjörn Fredriksson och Jens Waern.

Christoffer Bertilsson
LinkedIn och sociala medier-experten Christoffer Bertilsson är en erfaren utbildare och LinkedInexpert. 
_______________________

Varmt välkomna önskar

StyrelseAkademien Västsverige

ALMI

Förening

Gör dig sökbar för styrelseuppdrag - bygg ditt styrelse CV och presentera det på LinkedIn


Vi är många som har erfarenhet och kunskap efter arbete i linjeorganisation eller som entreprenör och som vill stötta bolag att växa. Detta kan man göra antingen som mentor, rådgivare eller styrelseledamot. Hur hittar man ett uppdrag, vad behövs och vilka vägar är effektiva för att nå ägare?

Många har utvecklat sig som rådgivare genom att börja som mentor och som idag arbetar som extern ledamot i olika styrelser.

Torbjörn Fredriksson har en bakgrund inom bolagsutveckling och har sedan januari 2019 engagerat sig i Almis mentorprogram. Torbjörn och hans adept, Jens Waern, delar med sig av sina erfarenheter vad det gett dem, hur de arbetar och vad som är målet med mentorskapet.

Allt fler rekryteras via LinkedIn och det innefattar även styrelseledamöter. Vässa din LinkedIn-profil och bli mer attraktiv för styrelseuppdrag. Fyra steg till framgång på LinkedIn. Lyssna på Christoffer Bertilsson, även kallad Mr LinkedIn.

Varmt välkomna önskar StyrelseAkademien Västsverige & ALMI!

Nationella partners: