Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE


En spännande utbildning dig som vill utveckla ditt företag med ett bra styrelsearbete eller för dig som vill sitta i en styrelse.
Kursen omfattar fyra timmar där vi går igenom en introduktion i styrelsearbete utifrån att man skall kunna göra bättre affärer och utveckla det egna eller andra företag mot förbättrad lönsamhet och utveckling. Utbildningen ger dig dessutom en utmärkt grund för att sedan gå vidare till t.ex. vår utbildning Rätt Fokus.

Kostnad 4 000,-/person exkl. moms
Reservation - får vi färre än åtta anmälda så förbehåller vi oss rätten att kunna skjuta upp utbildningstillfället tills vi fått fler anmälda.

Kurstillfällen
måndag 11 mars 17:00-21:00
måndag 8 april 17:00-21:00
måndag 6 maj 17:00-21:00

Utbildningen arrangeras i Sundsvall. Lokal för respektive träff uppdateras närmare kursstart!

Varmt välkommen med din anmälan!
Anmäl dig HÄR 

 

Förening

Nationella partners: