Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Strategiskt hållbarhetsarbete i styrelserummet                                      Onsdag 2019-09-25 kl 11:30 - 13:30

Plats:
Grant Thornton Karlstad, Östra Torggatan 6, Karlstad

Deltagaravgift: Kostnadsfritt

Sista anmälan 23 september. Anmäl dig här ...   och välj sedan föreningen Värmland och klicka sök.

Kontaktperson: Therese Nilsson Munther, varmland@styrelseakademien.se

Förening

Strategiskt hållbarhetsarbete i styrelserummet

Ökade förväntningar i omvärlden, nya lagar och FN:s globala mål ställer högre krav på dagens företag och på kunskapen hos dagens styrelsemedlemmar. För att hållbarhet ska integreras och bli en del av företagets värdeskapande måste hållbarhetsfrågorna lyftas in på styrelsens agenda, då det innebär avgörande strategiska risker och möjligheter.

Under detta seminarieum presenterar vår hållbarhetsexpert Marcus Håkansson en överblick av hållbarhetsområdet, hur samhällets krav ser ut och vad ni som styrelse och företagare behöver göra för att anpassa er till denna nya verklighet.

Vi diskuterar hur ni hanterar era risker, strategiska målsättningar och vilka viktiga nyckeltal som styrelsen behöver jobba med. Med hjälp av detta skapas förutsättningar att realisera ägarnas mål, generera en god avkastning och bygga ett långsiktigt framgångsrikt företag.

Seminariet riktar sig till dig som har en aktiv lednings- eller styrelseposition i ett företag som inser behovet av att utvecklas på hållbarhetsområdet.

 

Varmt välkommna!

Nationella partners: