Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

SVERIGES STÖRSTA NÄTVERK FÖR ÄGARE, STYRELSER OCH VD:AR

Hos oss får du en garanterat spännande mix av kompetenshöjande evenemang och aktiviteter, som vi arrangerar i samverkan med våra strategiska partners men även med många andra företag och organisationer.

Programmet ser lite olika ut beroende på var i landet du befinner dig. Vissa av våra lokalföreningar lägger mycket krut på Stora Styrelsedagen som är en mycket populär nätverksdag.

De flesta arrangerar återkommande styrelsekaféer, frukost- eller lunchmöten och rundabordssamtal med inbjudna gäster kring något aktuellt tema. Ofta ordnar våra föreningar även styrelsemingel och mer förutsättningslösa öppna forum. Föreningarna är det givna stället där du kan träffa andra i din situation, som delar ditt intresse för ägar- och styrelsefrågor.

Vissa av våra lokala aktiviteter är endast för medlemmar, vissa är öppna forum där även icke medlemmar är välkomna. Som medlem får du alltid ett rabatterat pris och kan även delta i medlemsaktiviteter utanför din egen förening. Så håll dig à jour med vår kalender där vi löpande lägger ut alla aktiviteter och ta del av vår fortlöpande medlemsinformation per mejl.


Stora Styrelsedagen

Under Stora Styrelsedagen lyfts styrelsefrågor i ett lite större forum. Med hjälp av intressanta och engagerade talare vill vi skapa en tydligare bild av framtiden och ladda för en offensiv ansats i styrelsearbetet. Så passa på att mingla med regionens näringsliv och delta gärna i evenemang på andra orter, om det inte finns i din lokala förening.

> Hitta din lokala Stora Styrelsedag genom våra föreningar i listan till vänster.

Guldklubban

En styrelse blir aldrig bättre än sin ordförande har det sagts. Det ligger mycket i detta uttalande. Därför har vi, tillsammans med Deloitte, instiftat utmärkelsen Guldklubban för att lyfta fram styrelseordförandens centrala roll för bolagets framgång. Utmärkelsen delas ut i två kategorier, onoterade och noterade bolag.

> Besök Guldklubbans hemsida

Nationella partners: