Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Referens: förmedling av styrelseordförande till Gehab Kvalitetspåbyggaren AB

”Efter att jag genomgått styrelseakademins utbildning ”Rätt Fokus i styrelsearbete” så förändrade vi och blev mer aktiva i vårt styrelsearbete. Men för att lyfta det arbetet ytterligare en nivå så anlitade vi StyrelseAkademien Sydost som hjälpte oss med kompetenta kandidater för intervju, vilket resulterade i en mycket duktig styrelseordförande".

- Monica Sundell, CFO och delägare i Gehab Kvalitetspåbyggaren AB, Alvesta

Förmedling av styrelseordförande till Nybro Grus AB

"Vårt familjeföretag, med tre bröder som ägare, ville utveckla styrelsens beslutsfattande. Vi kom i kontakt med StyrelseAkademien Sydost som hjälpte oss att rekrytera en styrelseordförande. Efter intervjuer av kandidaterna, bestämde vi att Christer från Västervik skulle passa oss bäst. Christer tillträdde våren 2011 och vi har fått bättre struktur på vårt sätt att arbeta fram beslut och att följa upp dem. Jag tycker att fler företag ska våga ta steget att ta in en extern styrelseordförande eller ledamot."

- Jonas Johansson, VD och delägare Nybrogrus AB

 

Nationella partners: