Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Område

Förmedling av styrelseledamot och styrelseordförande 

Vi hjälper dig hitta de bäst lämpade kandidaterna!

StyrelseAkademien hjälper till att hitta lämpliga kandidater som kan anta ett styrelseuppdrag i ditt bolag - vare sig det gäller styrelseledamot eller styrelseordförande.

Vi börjar med att ta fram en kravprofil där ni klargör vilken typ av erfarenhet och kompetens ni önskar få in i styrelsen. Utifrån kravprofilen tar vi fram en annons som publiceras i Sveriges största kandidatbank inom styrelseområdet med cirka 2000 kanditer. Utifrån de ansökningar vi får in tar vi sedan fram de tre-fyra bäst lämpade kandidaterna som går vidare till intervju hos er.

Förmedlingstjänsten genomförs av Nils-Erik Persson som har flera års erfarenhet inom styrelsearbete och bolagsstyrning och som dessutom är den person som grundade StyrelseAkademien Sydost. Han har hjälpt ett 100-tal företag att ta in externa styrelseledamöter och styrelseordförande, nedan är ett exempel på ett företag som har haft nytta av hans hjälp:

"Vårt familjeföretag, med tre bröder som ägare, ville utveckla styrelsens beslutsfattande. Vi kom i kontakt med Nils-Erik Persson som hjälpte oss att rekrytera en styrelseordförande. Efter intervjuer av kandidaterna, bestämde vi att Christer Lenner från Västervik skulle passa oss bäst. Christer tillträdde våren 2011 och vi har fått bättre struktur på vårt sätt att arbeta fram beslut och att följa upp dem. Jag tycker att fler företag ska våga ta steget att ta in en extern styrelseordförande eller ledamot."

- Jonas Johansson, VD och delägare Nybrogrus AB

Kontakta Nils-Erik om du vill ha mer information eller boka ett möte där vi diskuterar era behov.

 

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 0470-794 640

Mailadress: sydost@styrelseakademien.se

Nationella partners: