Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Aktiviteter och evenemang 

Hos oss får du en garanterat spännande mix av kunskapshöjande aktiviteter och evenemang. Vi erbjuder dels aktiviteter i egen regi och även i samverkan med strategiska partners, företag och organisationer - allt för att få ett så brett utbud av aktiviteter och evenemang som möjligt.

Vissa av våra aktiviteter är endast till för medlemmar och vissa är öppna forum där även icke medlemmar är välkomna. Som medlem får du alltid ett rabatterat pris på samtliga föreningars medlemsaktiviteter. 

Här lägger vi upp kommande aktiviteter. Klicka på respektive länk för mer info och anmälan:

 

Kontakt

För frågor om aktiviteterna, anmälan eller om du är intresserad av att samverka kring en aktivitet, ring: 0470-794 630 eller maila: sydost@styrelseakademien.se

Nationella partners: