Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Master Fokus

Kunskapsförmedling och kompetensutveckling i styrelsearbete har alltid varit en viktig del i StyrelseAkademiens arbete. Sedan vi införde en särskild certifiering i styrelsearbete 2009 har vi vuxit till att bli Sveriges ledande styrelseutbildare, med mycket nöjda kursdeltagare.

STÅ BÄTTRE RUSTAD NÄR DET HETTAR TILL

Sedan våren 2010 erbjuder StyrelseAkademien masterutbildningar som du bör gå om du vill ta nästa steg i ditt styrelsearbete och bredda och fördjupa dina kunskaper. De vänder sig till dig som är aktiv styrelseledamot, ordförande, ägare eller vd i privata eller noterade, medelstora bolag och som självständigt vill kunna identifiera och driva ett värdeskapande styrelsearbete. 

Master fokus ordförande

Denna utbildning vänder sig till dig som redan är – eller är på väg att bli – ordförande i ett mindre eller medelstort onoterat bolag och vill bli mer trygg i din roll. 

Läs mer.

Master fokus styrelseledamot

Som kursdeltagare erbjuds du en breddad och fördjupad kunskap i ett antal ämnen med några av Sveriges bästa lärare och personlig guidning av mentorer. 

Läs mer.

Master fokus styrelseledamot Europa

Utbildning för dig som styrelseledamot eller företagsledare med Europa som arbetsfält, eller står i begrepp att acceptera ett gränsöverskridande styrelseuppdrag. 

Läs mer.

Nationella partners: