Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Bild

____________

Information

Master fokus i styrelsearbetet: högre ordförandeutbildning

Master FOKUS I STYRELSEARBETET

Sedan våren 2010 erbjuder StyrelseAkademien högre styrelseutbildningar som du bör gå om du vill ta nästa steg i ditt styrelsearbete och fördjupa dina kunskaper. De vänder sig till dig som är aktiv styrelseledamot, ordförande, ägare eller vd i privata eller noterade, medelstora bolag och som självständigt vill kunna identifiera och driva ett värdeskapande styrelsearbete.

Högre styrelseutbildningar med olika inriktningar

Högre ordförandeutbildning

Nå hela din potential som erfaren ordförande. Gå en högre styrelseutbildning med fokus på det praktiska arbetet och dess utmaningar i ordförandeskapet.

> Läs mer

Styrelseutbildning på Europanivå

Denna utbildning vänder sig till dig som är styrelseledamot eller företagsledare med Europa som arbetsfält, eller står i begrepp att acceptera ett gränsöverskridande styrelseuppdrag.

> Läs mer

Nationella partners: