Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Per Wargéus nomineras till Guldklubban i Skåne!

 

 StyrelseAkademien Skåne nominerar Per Wargéus för hans ordförandeskap i Avensia AB (publ) till Guldklubban 2019.

Per Wargéus mottog Skånes nominering till Guldklubban– utmärkelsen för förtjänstfullt ordförandeskap – på Stora styrelsedagen i Malmö den 10 oktober. Den nationella prisutdelningen sker den 6 december i Stockholm.

- Per Wargéus har i sin roll som ordförande byggt förtroende genom en stark värdegrund och en tydlig fördelning av roller och ansvar i bolaget. Styrelsearbetet präglas av en kontinuerlig omvärldsbevakning och en strategisk höjd där affären alltid är i fokus. Under Per Wargéus ledning har bolaget visat på en mycket god tillväxt med lönsamhet säger Kristina Jarring Lilja, ordförande StyrelseAkademine Skåne.

Per Wargéus har varit styrelseordförande i Avensia AB (publ) sedan 2015 och ledamot sedan 2007. Under åren 2007 till 2015 var Per Wargéus VD och koncernchef. Per Wargéus är även medgrundare till bolaget.

- Jag är mycket hedrad att bli nominerad till Guldklubban från StyrelseAkademien i Skåne. Nomineringen är ett erkännande för arbetet i min roll som både entreprenör och ordförande, ett arbete som kanske inte alltid syns utåt. Detta ger mig ytterligare energi att fortsätta med det viktiga arbete som styrelsen gör, säger Per Wargéus.

Om Guldklubban

Guldklubban är en årlig utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap instiftat av StyrelseAkademien och revisions- och konsultföretaget Deloitte 2005. Syftet är att lyfta fram goda exempel och visa hur en styrelseordförandes uppgifter utförs på ett förtjänstfullt sätt

 
Mer information om Guldklubban hittar du här

  

  

Nationella partners: