Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

Teckna medlemskap? Klicka här!

Förening

Nyhetsbrev!

Nyhetsbrev!

Kära medlem, partner och vän till StyrelseAkademien Sjuhärad!

Vid höstens Ordföranderåd i Stockholm presenterades en extern enkät om medlemsnöjdhet i alla styrelseakademier i Sverige. Mest nöjda medlemmar har vi i StyrelseAkademien Sjuhärad, vilket vi är väldigt stolta över.

Föreningen har under 2018 ökat antalet medlemmar med c:a 20%, vilket innebär att vi kanske når 240 vid årets slut. Vi har haft ett antal event med rekorddeltagande, bäst av alla styrelseakademier i Sverige, 250 deltagare på en styrelsefrukost med Catrin Wirfalk.

Vi kan utlova ett fullspäckat program även under 2019. Du är välkommen att delta på ett antal styrelsefrukostar, seminarier och i debatter. För våra medlemmar är det Årsmöte den 13 mars med temat ”Vad sysslar egentligen styrelsen med?”. 

Våra två styrelseutbildningar ”Rätt fokus” under 2018 har varit fullsatta, så för att försäkra Dig om en plats till nästa utbildningen den 19-20 maj 2019, anmäl Dig redan nu på vår hemsida. 

StyrelseAkademien Sjuhärads styrelse tycker att vi har bra förutsättningar för en fortsatt tillväxt och goda möjligheter att utveckla styrelsearbetet i Sjuhärad och med en extern ledamot i varje styrelse ser vi fram emot 2019.

Med vänlig hälsning!

StyrelseAkademien Sjuhärad

Bosse Lindell
Ordförande

 

"Bli medlem i StyrelseAkademien Sjuhärad idag och ta del av centrala medlemsförmåner. Medlemsavgiften är endast 1500 kronor/år".

Som ny  medlem får du en tvåtimmars styrelseutbildning light "Varför styrelse?" (Värde 1495:-) kostnadsfritt. Anmälan på hemsidan.

I medlemskapet ingår två temadagar 2019 exklusivt för föreningens medlemmar i form av årsstämman och Styrelsedagen (endast för medlemmar). 

Dessutom får du träffa ett av Sjuhärads mest aktiva nätverk där affärer och relationer skapas och utvecklas.

Klicka här och bli medlem i årets Styrelseförening 2017 - StyrelseAkademien Sjuhärad! 

Väl mött!

Bosse Lindell
Ordförande StyrelseAkademien Sjuhärad

Ps. Missa inte de centrala förmånerna som ingår såsom förmånliga priser på styrelseutbildningar samt tillgång till kandidatbanken, kunskapsbanken och möjlighet att teckna ansvarsförsäkring etc.

Nationella partners: