Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

Datum för Stora Styrelsedagen: 31 oktober 08.30-12.30

Plats: Textile Fashion Center

Deltagaravgift: Endast för medlemmar. Inte medlem? Bli medlem i samband med anmälan. Tecknar du medlemskap (1500 kr) så blir du medlem 2019 på "köpet". 

Värd: SEB

Anmälan: Klicka här!

 

 

Förening

Styrelsedagen med tema "Artificiell Intelligens (AI)" för datadrivna affärer

Sluta gissa! Datan (AI) visar vägen.

Artificiell intelligens, AI, är ett av vår tids mest fantasieggande områden. Artificiell intelligens jämförs med internats genombrott. 

Vad är det som gör att utvecklingen av och intresset för AI (artificiell intelligens) accelererar i en allt högre takt just nu? Hur påverkar AI affärsutveckling, bolagsstyrning och styrelsens arbete?

Välkommen till en inspirerande Styrelsedag med Kenneth Qfvarnström (Brainforest) om "How to become a serial Skiller". Emma Kinnås (techföretaget Zalster) och Sveriges enda Facebook marketing partner talar om hur man maximerar försäljning genom AI på Facebook & Instagram. 

Niklas Hedin berättar om Centiros satsning på artificiell intelligens, innan han avslutar med att moderera årets styrelsedebatt om AI och bolagsstyrning.

På Styrelsedagen presenterar StyrelseAkademien Sjuhärad även kandidaten till Guldklubban 2018.

Missa inte möjligheten att knyta nya affärskontakter och få nya perspektiv på att ta styrelsevägen till bolagsutveckling.

Observera! Styrelsedagen är exklusivt för medlemmar.

Inte medlem? Erbjudande! Teckna medlemskap i samband med anmälan (Kryssa i "Jag vill bli medlem" längst ned och välj förening Sjuhärad) så erbjuder vi medlemskap som sträcker sig till 20191231 för 1600 kronor (15 månader till priset av 12 månader). Rabatt för student- och seniormedlemskap.

Nationella partners: