Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN SJUHÄRAD

Vi vill inspirera dig till framgång och bidra till ett konkurrenskraftigt näringsliv i Sjuhäradsbygden. Det gör vi genom att generöst dela med oss av våra kunskaper om styrelsearbete. Tillsammans med våra partner skapar vi ett nätverk på hemmaplan som du kommer att ha mycket glädje av.

Läs mer om oss…

News

Teckna medlemskap för 2018

Träffa ett av Sjuhärads mest aktiva nätverk där affärer och relationer skapas och utvecklas. Teckna ditt medlem i "årets förening" StyrelseAkademien Sjuhärad idag. Medlemsavgiften 2018: 1600 kronor

Evenemang

"Från fotboll till företag"

Missa inte årsstämman 2018 tisdagen den 13 mars med flera välkända fotbollsprofiler som sadlat om till framgångsrika entreprenörer. Temat "Från fotboll till företag". Anmäl dig nu! Endast för medlemmar.

Utbildning

Kvällsseminarium "Varför styrelse?"

Nyfiken på styrelseutbildningen "Rätt fokus" - men inte bestämt dig? Anmäl dig till populära workshopen/seminarium "Varför styrelse?" onsdagen den 31 januari. Maxantal 10 platser...

Evenemang

Styrelsefrukost 22 februari

”Hur skapar man en av Sveriges bästa arbetsplatser?” Den 22 februari välkomnar vi Andreas Jaldevik, VD på RO-Gruppen. I slutet av mars tog företaget emot utmärkelsen ”Sveriges bästa arbetsplatser 2017”. Ett fantastiskt erkännande av det fokuserade personal- och kulturarbete som präglat RO-Gruppen de senaste åren.

Evenemang

SjuhäradsStyrelsen 2017 - Årets vinnare är Centiro!

Förståelsen för externa ledamöters betydelse, och en närmast explosiv tillväxt, fick Styrelseakademien Sjuhärad att utse Centiro till Årets Sjuhäradsstyrelse 2017.

Utbildning

Anmäl dig nu, till vår välrenommerade Styrelseutbildning

11-12 mars 2018 (endast detta tillfälle i vår). Kursledare: Daniel Yar Hamidi. Antal deltagare max 12. Först till kvarn...

SjuhäradsStyrelsen 2017

Förståelsen för externa ledamöters betydelse, och en närmast explosiv tillväxt, fick Styrelseakademien Sjuhärad att utse Centiro till Årets Sjuhäradsstyrelse 2017. Läs artikeln i BT här:

Årets styrelseförening 2017

StyrelseAkademien Sjuhärad utsedd till Årets förening 2017. Läs artikeln i BT här:

Styrelsedagen

Styrelsedagen 2017 med temat "Data är 2000-talets olja"

Ordförande StyrelseAkademien Sjuhärad

Artikel: England nästa för Boråsdoktor

Årets Sjuhäradsstyrelse 2016

Ett aktivt styrelsearbete, förmågan att förbättra marginalerna i svåra tider men även vanan att fira framgångar med champagne – det tog köksrenoveringsföretaget Modexa hela vägen till utmärkelsen Årets Sjuhäradsstyrelse. Klicka även för artikeln i Borås Tidning.

Sjuhärad Styrelsedag

Artikel: Digitalisering engagerade på styrelsedag.

Premium

Håller koll på fördel och fara med digitalisering

Lottie Knutson var tidigt förespråkare för digitalisering, men också bland de första att varna för farorna. Och så vill hon vara nära konsumenter. Här berättar hon hur det går till när man jobbar som styrelseledamot.

Nyheter

Ersättning för styrelseuppdrag beskattas som tjänsteinkomst

StyrelseAkademien anser att högsta förvaltningsdomstolens dom den 20 juni, som sa att styrelsearvoden ska beskattas som inkomst av tjänst, kommer att få effekter som inte är till gagn varken för styrelseledamöter eller alla de tusentals bolag runt om i landet som eftersöker professionella styrelseledamöters kompetens.

Nyheter

Riskhanteringens A&O

Ett företag utsätts för en mängd risker som ligger bortom bolagets kontroll. Därför bör man se till att ha gjort sin riskanalys – och ha åtgärdsplaner på plats. Även mindre skandaler kan få kännbara konsekvenser där en gemensam nämnare är frågan om styrelsens och företagsledningens ansvar.

Nyheter

Kvinnor framåt i maklig takt

Det går inte fort, men det går framåt. Mellan 2013 och 2017 ökade andelen svenska små företag med minst en kvinna i styrelsen från 35 till 37 procent. Det visar en kartläggning som Almi Värmland har gjort. PS nr 4 2017.

Utbildning

Högre styrelseutbildning med fokus på det praktiska arbetet i ordförandeskapet

StyrelseAkademiens högre utbildning "Master fokus i styrelsearbetet: ordföranderollen" är mycket interaktiv med fokus på styrelseordförandens specifika ledarroll, ledd av några av Sveriges främsta lärare och erfarna styrelseproffs.

Opinion

Vi släpper inte arvodesfrågan

Domen om hur styrelseledamöters arvoden ska beskattas har skapat kaos. Högsta förvaltningsdomstolens beslut att arvodena måste beskattas som inkomst av tjänst, och inte – som tidigare var praxis – får faktureras från bolag, hotar allvarligt möjligheten för små och medelstora bolag att ha oberoende ledamöter. Läs Per Westerbergs ledare i Professionellt Styrelsearbete nr 4 2017.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: