Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Torsdag den 29 november

Tid: 07.30-10.00 (frukost serveras från kl 07.30) Föredragen börjar kl 08.00.

Plats: Coffice, Strykbrädan, Laxholmstorget 3, Norrköping

Kostnadsfritt, vi bjuder på frukost.

Anmäl dig här ...

Förening

Framgångsfaktorer för att nå dina mål som företagare!

Aktiv ägarstyrning i teori och praktik.

Lämna det dagliga ”ekorrhjulet” för en stund och kom och lyft ditt perspektiv som företagare.
Låt dig inspireras hur du kan nå dina mål som ägare genom aktiv ägarstyrning. Att formulera ett skriftligt ägardirektiv med viljor och mål samt tillsätta en aktiv och professionell styrelse med rätt kompetens och erfarenhet, är starka framgångsfaktorer oavsett storlek på företaget. Ägardirektivet ger ökad ägarsamsyn, målfokuserat styrelsearbete och bättre successions- och exitförberedelser. Styrelsens uppgift är att hjälpa er som ägare att realisera era mål. Kom och lyssna på hur det går till. Under seminariet kommer vi att mixa teori och praktik och ge stort utrymme för dialog med dig som deltagare. Seminariet riktar sig till dig som ägare, ledamot och VD i ägarledda företag.

Möt Jonni och Susanne som under ledning av Gunnar Alexandersson berättar om Ateles* spännande styrelseresa, från 6 medarbetare och 4 Mkr i omsättning år 2004, till cirka 70 medarbetare och 75 Mkr i omsättning idag.
De beskriver den stora nyttan med extern styrelseordförande och ger konkreta tips.
Vad kan du ta med och använda i Ditt företag?

*Ateles AB ägdes sedan starten 2001, fram till mars 2018, av 7 medarbetare och är ett konsultföretag som arbetar med strategirådgivning och utveckling av lösningar för e-handel.

Föredragare:
Jonni Harrius, initiativtagare, grundare, delägare, styrelseledamot i Ateles. Tidigare VD och säljare i olika perioder. Idag strategisk rådgivare inom e-handel samt externa styrelseuppdrag.

Susanne Schander, grundare, delägare och styrelseledamot i Ateles samt idag kundansvarig för största kundkontona samt tf IT-ansvarig. Medlem i ledningsgruppen.

Gunnar Alexandersson har 27 års erfarenhet från att stötta ägare och utveckla styrelsearbetet i hundratals ägarledda företag. Han har medverkat i runt 250 styrelserekryteringar och 80 framtagningar av ägardirektiv. Han är en av grundarna till Styra AB och StyrelseAkademien Östsverige.

I samarbete med Handelsbanken i Norrköping, Norrköpings Näringslivskontor och Styra AB.

Ladda ner inbjudan som pdf, klicka här

Nationella partners: