Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

20 maj Kammarforum, Norrköping

Förening

Hjärtligt välkommen på en eftermiddag av nätverkande med personer i regionen som är intresserade av styrelsefrågor. Vi välkomnar dig som gått en utbildning hos oss förut eller vill förkovra dig i styrelsefrågor och bredda ditt nätverk, kanske sitter du som styrelseledamot redan i något bolag. Ta gärna med en vän som är intresserad av styrelsefrågor. Vi får lyssna till en inspirerande föreläsning av Torsten Örtengren som är börs- och bolagsstyrningsexpert och också en av våra utbildare bland annat i vår ordförandeutbildning.Du bjuds på enklare mat och dryck.

Program:

16.00 Ankomst och mingel16.40 Handelskammaren och Styrelseakademien hälsar välkomna och berättar om utbudet av styrelseutbildningar tillsammans med utbildare Lena Lyckenvik och Peter Lindgren.

17.00.Torsten Örtengren Vad ska styrelsen arbeta med och vilket är dess juridiska ansvar? Vad ska en styrelse arbeta med framgår av lagar och god sed, men vad innebär det i praktiken för ett mindre privat bolag eller ett börsbolag? Vad kan bli följden av att en styrelse inte lever upp till det som förväntas av dem? 

Torsten Örtengren är civilekonom och har en MBA från Handelshögskolan i Stockholm. Torsten har en bred erfarenhet i ledande befattningar inom finans, ekonomi och juridik. 

Varmt välkommen önskar StyrelseAkademien Östsverige och Östsvenska Handelskammaren!

Anmäl dig via ostsvenskahandelskammaren.se/event

Inbjudan i pdf, klicka här

/ Nina Fox Stark, Anna Hjertstedt och Anna Axelsson

Nationella partners: