Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Vem vill du se som
Medlem i Fokus?


Maila ditt förslag till ostsverige@styrelseakademien.se

Medlem i Fokus: Mattias Weinhandl
- Som aktiv ägare har jag verkligen sett skillnad på nära håll!

Mattias Weinhandl, är för många känd som professionell hockeyspelare under sin drygt 15 år långa och händelserika karriär.

Men sedan 4 år tillbaka är han affärsängel och med i Linköpings affärsänglar som aktivt bidrar med kompetens, nätverk och kapital för att hjälpa entreprenören att få sitt bolag att växa.
Själv äger han även restaurangen Stångs Magasin och utomhusskyltföretaget We Link sedan 2011.

- I min roll som aktiv ägare var det ett naturligt steg att söka mig till StyrelseAkademien för att öka min kompetens inom styrelsearbete och vidga mitt nätverk. Under styrelseutbildningen fick jag med mig värdefull kunskap som jag idag har stor användning av i de styrelser jag jobbar i.
Inte minst insikten och vikten av en väl fungerande styrelse och dess betydelse för ett företags resa och hållbar utveckling.

Mattias försöker själv driva på frågan om styrelsens sammansättning i de bolag han verkar i och att man verkligen tar sig tid att tänka igenom det.  
- Som aktiv ägare har jag verkligen sett skillnad på nära håll, där det efter omtag och med en väl diversifierad styrelse, ökade tillväxten och lönsamheten markant!

- Ägardirektivet är otroligt viktigt. Där skapar du ramverket, uttrycker ägarviljan och sätter visionen. Med en tydlig kommunikation är förutsättningarna mycket goda att alla går och arbetar mot gemensamma  - mål!
 

Nationella partners: