Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

stora_styrelsedagen_linkoping 

ANMÄLAN: klicka här!

Årets tema: VÅGA VINNA!
Dagen då vi lyfter blicken mot horisonten och hämtar inspiration, kunskap, skapar nätverk och möjligheter!

Datum: tisdagen den 28 nov
Ort: Linköping Tid: 12.00-17.00
(12.00-13.00 Lunch och ankomst Program: 13.00-17.00)

Pris: 2 495kr exkl. moms.
Medlem i StyrelseAkademien 1 995 kr exkl. moms. Inkluderar entré, lunch, pausfika.
 

Tips: Lägg styrelse- eller ledningsgruppsmötet på förmiddagen, avsluta med lunch och Stora Styrelsedagen! Bjud in kunder och affärskollegor till dagen som ett trevligt och kunskapsberikande tillfälle!

"Det är den här dagen du förbereder dig inför morgondagen"

Område

Välkommen till Stora Styrelsedagen 2017 i region Östsverige!
Årets tema "Våga Vinna"!
Moderator: Günther Mårder

LADDA NER INBJUDAN HÄR
Komplexa tider ger unika möjligheter!
Du som äger mod, styrka och kunskap, når positionen på vågtoppen. I en komplex omvärld krävs uppkavlade ärmar, koll på bolaget och kunderna och en styrelse på tå. Med kunskap, insikt och rätt strategi finns möjlighet till övertygelse och framgång. Vi pratar om dig. Ägaren. Styrelseledamoten. Vd:n. Vågar du vinna?

Den 28 nov på Konsert & Kongress går startskottet där årets moderator är Günther Mårder men som också har en egen talarpunkt under dagen. Günther som idag är vd för Företagarna, arbetar i styrelsen för flera bolag och är också vice ordförande i StyrelseAkademien Stockholm. Tidigare har han bland annat arbetat som sparekonom på Nordnet och även varit vd för Aktiespararna. Genom åren har han också blivit;

  • Utsedd till "supertalang" av Veckans Affärer 2011
  • Utsedd till "årets moderator" i finansbranschen 2012
  • Utsedd till "årets bankprofil" 2014
  • Listad som en av "Sveriges 10 bästa digitala ledare" 2016

Årets talare:
sven_olof_johansson
”Att våga vinna!”
Sven-Olof Johansson, vd Fastpartner
 Välkänd affärs- och finansprofil.

thomas_ahrens
”Sitt inte på läktaren – ner i depån och jobba” 
Styrelsearbete i snabbväxande företag kräver disciplin, tempo och flexibilitet!

Thomas Ahrens – tillväxt i blodet!
Thomas är smålänningen som forskade om tillväxtföretag innan begreppet fanns. Han skapade tillväxtkonceptet, grundade Ahrens & Partners 1991 och Ahrens University 1995. Han har skrivit tio böcker om snabbväxande företag, hållit ett närmast oändligt antal seminarier om hur man bygger snabbväxare. Thomas har dessutom ett antal vd- och styrelsenätverk, investerar i snabbväxande företag och kör löpande styrelseprogram för snabbväxare.

pelle_tornell
"Utveckla styrelsens beslutsförmåga"
De flesta SME-företagen skulle kunna dubbla sin omsättning och lönsamhet på tre år om de systematiskt tillämpade de bästa metoderna, verktygen och principerna!

Pelle Tornell är både tillväxtentreprenör och expert på beslutsfattande. Han har byggt miljardföretag men även forskat på mekanismerna bakom entreprenöriell framgång. Han startade sin bana hos Jan Stenbeck på Kinnevik i en expansiv fas som präglades av snabba beslut och höga risker. Idag är han fokuserade på metodiken som leder till fler välskötta, snabbväxande och inspirerande SME-företag i Sverige. Pelle är dessutom en av Nordens absolut främsta tankeläsare och uppträder även internationellt.

Agneta_Olsson_stora_styrelsedagen_linköping
”Konsten att förverkliga tillväxtdrömmar - Från ägarlett till ägarstyrt”

Agneta Olsson
har byggt varumärken i 20 år och var med om att sätta ”fredagsmys” på kartan i alla svenska hem. En fantastisk resa när Santa Maria gick från 400 mkr till 4,2 miljarder och som en gång för alla förändrade svenskars konsumtionsvanor. Hon har även utvecklat den omtalade Ridderheimsrapporten och fått hela livsmedelsbranschen att resa mentalt in i framtiden. Hon har flera styrelseuppdrag och har skrivit bästsäljaren “Extern VD - så lyckas du!” eftersom hon själv gjort resan och lärt sig av både misstag och framgångsrika strategier. Agneta berättar om fördelarna att gå från ägarlett till ägarstyrt. Insikter som är baserat på både forskning och praktik. Idag driver hon Chair Management som hjälper ägare med ledarskiften och därmed förverkliga deras tillväxtdrömmar.

carl_hammer_stora_styrelsedagen_linköping
”Global konjunktur på högvarv. Men hur länge fortsätter festen?”
Dessutom, kommer nätvalutor (Bitcoin) bli en faktor framöver?
 
Carl Hammer jobbar som chefstrateg på SEB sedan 2010 med ansvar för bevakning av global makro, centralbanker och valutor. Han kom till SEB 2006 från en tjänst som portföljförvaltare på Riksgälden med ansvar för hanteringen av Sveriges utlandsskuld. Karriären inleddes efter Mastersexamen från London School of Economics 1999 som managementkonsult i London med fokus på Corporate Finance och den nordiska Private Equity industrin.

per_lange_stora_styrelsedagen_linkoping
”Sälj på styrelseagendan! 100 % av ett företags intäkter kommer från försäljning”
Allt fler företag står inför stora utmaningar när det gäller att professionalisera försäljningen samt ta fram en vinnande övergripande säljstrategi. Det arbetet börjar i ledningsgruppen och i styrelsen. Att våga vinna är att våga satsa. Att vara nr 1 att förstå kunden.
 
Per Lange, en av de främsta i Skandinavien när det gäller försäljning och har föreläst för tusentals människor över hela världen och inte minst för vd- och styrelsenätverk. När han nyligen höll en föreläsning för Googles huvudkvarter i Silicon Valley fick han omdömet: "The speech was extremely well received. The most effective sales training we've been through."

Nationella partners: