Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Onsdag, 11 september 2019 11:30 - 13:30

Grant Thornton, Kungsgatan 6, Örebro

Sista anmälningsdag är 9 september

Anmäl dig här ...

Förening

Strategiskt hållbarhetsarbete i styrelserummet

I samarbete med Grant Thornton bjuder vi in till seminariet "Strategiskt hållbarhetsarbete i styrelserummet"

Ökade förväntningar i omvärlden, nya lagar och FN:s globala mål ställer högre krav på dagens företag och på kunskapen hos dagens styrelseledamöter. För att hållbarhet ska integreras och bli en del av företagets värdeskapande måste hållbarhetsfrågorna lyftas in på styrelsens agenda, då det innebär avgörande strategiska risker och möjligheter.

Under detta seminarium presenterar vår hållbarhetsexpert Markus Håkansson en överblick av hållbarhetsområdet, hur samhällets krav ser ut och vad ni som styrelse och företagare behöver göra för att anpassa er till denna nya verklighet. Vi diskuterar hur ni hanterar era risker, strategiska målsättningar och vilka viktiga nyckeltal som styrelsen behöver jobba med. Med hjälp av detta skapas förutsättningar att realisera ägarnas mål, generera en god avkastning och bygga ett långsiktigt framgångsrikt företag.

Seminariet riktar sig till dig som har en aktiv lednings- eller styrelseposition i ett företag som inser behovet av att utvecklas på hållbarhetsområdet.

Föreläsare
Mattias Frändå, Grant Thornton

Varmt välkommen!

Lunch serveras i samband med seminariet.

Anmäl dig via länken till vänster ...

Nationella partners: