Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

 

6 december 2017

Förening

Årets förening

”Årets förening”, som delas ut för åttonde året i rad, tilldelas årligen någon av StyrelseAkademien Sveriges medlemsföreningar. Det är en utmärkelse som vill lyfta fram goda förebilder och uppmärksamma positiv föreningsanda.

Kontakt

info@styrelseakademien.se

 

StyrelseAkademien Sjuhärad utsedd till Årets förening 2017

I veckan delade StyrelseAkademiens ordförande Per Westerberg ut utmärkelsen för årets förening 2017 inom StyrelseAkademien till StyrelseAkademien Sjuhärad. Föreningen har för andra året i rad både lyckats växa i rekordfart och varit i topp vad avser välbesökta medlemsaktiviteter.

Utmärkelsen motiveras av att föreningens företrädare föredömligt delar med sig till sina kollegor av idéer man testar, för att t.ex. få nya medlemmar att förstå nyttan med StyrelseAkademiens certifieringsutbildning. Föreningen ligger också mycket långt framme när det gäller att utnyttja olika sociala kanaler för att sprida StyrelseAkademiens budskap och har även lyckats engagera nya medlemmar redan under deras studietid.

Bild

Bo Lindell, ordförande SA Sjuhärad, och Per Westerberg, ordförande SA Sverige

– Vi anser att detta ger bra förutsättningar för en fortsatt tillväxt och goda möjligheter att utveckla en helt ny generation styrelseledamöter i regionen, säger Per Westerberg, StyrelseAkademien Sveriges ordförande, som med ”Årets förening” vill lyfta fram goda förebilder och uppmärksamma positiv föreningsanda.

– Vi är både överväldigade och tacksamma över att bli hedrade med denna utmärkelse. Inte minst jag, då detta är mitt första år som ordförande för StyrelseAkademien Sjuhärad. Vi har jobbat hårt detta år, med en mycket engagerad verksamhetsledare och styrelse, och gläds åt att bli uppmärksammade, kommenterar Bo Lindell, ordförande för StyrelseAkademien Sjuhärad.

Utmärkelsen, som delas ut för åttonde året i rad, tilldelas årligen någon av StyrelseAkademien Sveriges medlemsföreningar. Senast var det StyrelseAkademien Skåne som hedrades med utmärkelsen.

> Besök StyrelseAkademien Sjuhärads hemsida

Nationella partners: