Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

 

11 oktober 2017

Förening

Information

__________

Master fokus styrelseledamot VT 2018

  • 17-18 januari (modul 1)
  • 7-8 februari (modul 2)

Plats Stallmästaregården, Stockholm

> Mer information om utbildningen och bokning

__________

Master fokus ordförande VT 2018

  • 29-30 januari (modul 1)
  • 15-16 februari (modul 2)

Plats Stallmästaregården, Stockholm

> Mer information om utbildningen och bokning

__________

Frågor? Vi finns på info@styrelseakademien.se

Master fokus: Ta styrelsearbetet till nästa nivå

Boka vårens Master fokus-utbildningar redan idag. StyrelseAkademiens avancerade styrelseutbildningar, Master fokus, med inriktning mot ordförande eller styrelseledamot, hjälper dig att ta styrelsearbetet till nästa nivå, med en blandning av praktiska övningar, teori, case och diskussion. Utbildningarna vänder sig till dig som är aktiv styrelseledamot eller ordförande och som självständigt vill kunna identifiera och driva ett värdeskapande styrelsearbete.

 

Master fokus styrelseledamot

Fördjupa dina kunskaper i en rad styrelserelevanta ämnen, ledd av meriterade styrelseproffs

Master fokus styrelseledamot vänder sig till dig med några års erfarenhet av styrelsearbete, och Rätt fokus-certifiering i bagaget, som känner att det är dags för nästa steg i utvecklingen.

Utbildningen, ledd av Torsten Örtengren (ordförande The Real Group AB, ClubOnWeb Community Sweden AB och PR Vård Holding AB), bygger på en kombination av teori, praktiska exempel, arbete med fallstudier och diskussion, där gruppdeltagarna kan dra lärdom av varandras erfarenheter. Avsluta dagarna med en frivillig tentamen för att erhålla StyrelseAkademiens Master-certifiering.

Våra lärare inkluderar bland andra Catharina Lagerstam, Martin Sköld, och Hans Richter. Läs mer om våra lärare.

Som kursdeltagare på Master fokus ledamot fördjupar du dig bland annat i följande områden: Styrelsens roll och ansvar, ekonomisk styrning och analys, styrelsens strategiarbete, riskhantering, hållbart företagande, talent management, succession och generationsskifte, tillväxt och finansiering, utvärdering av styrelse och VD.

     
Master fokus ordförande: Höstens grupp Master fokus styrelseledamot: Förberedelser

 

Master fokus ordförande

Med fokus på det praktiska arbetet i ordförandeskapet

Master fokus ordförande bjuder på kunskap och erfarenheter från några av Sveriges vassaste styrelseproffs, lett av Pia Gideon (ordförande Action Aid Sverige, ledamot Apoteket).

Utbildningen riktar sig till dig som är erfaren i styrelsearbete men känner att du behöver nya verktyg och fördjupad kunskap för att höja nivån i ordförandeskapet. Genom case, rollspel, teoripass och erfarenhetsutbyten, kommer du hem med praktisk applicerbar kunskap relaterad till ledarskapsrollen och beslutsprocessen.

Våra lärare inkluderar bland andra Dag Klackenberg, Liselotte Engstam och Pia Gideon. Läs mer om våra lärare.

Som kursdeltagare på Master fokus ordförande fördjupar du dig bland annat i följande områden: Roller och ansvar, strategi och styrelsen, ordförandens roll i kris och kommunikation, effektiva möten, att byta ut och rekrytera VD, finansiering, förvärv och skatt.Nationella partners: