Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

6 december 2019

Förening

StyrelseAkademien Sydost fick utmärkelsen Årets förening 2019

Två glada män i kostym

Utmärkelsen ”Årets förening” gick i år till StyrelseAkademien Sydost för deras starka insatser inom flera områden.

– Det har aldrig varit hårdare konkurrens. Det är fantastiskt duktiga föreningar över hela landet. I valet av Sydost har vi sett till helhetsperspektivet, att de är duktiga på bred front och har en hög lägstanivå, sa StyrelseAkademien Sveriges ordförande Svante Forsberg när han överlämnade priset till Sydosts ordförande Kenneth Lundin.

Priset tilldelas årligen någon av StyrelseAkademien Sveriges medlemsföreningar. Det här är tionde året i rad som det delas ut. 2018 års vinnare var StyrelseAkademien Västsverige.

– Det känns härligt att få en bekräftelse på det fina arbete som vår förening gör tillsammans, kommenterade Kenneth Lundin.

Har ni något framgångsrecept?
– Jag tror att det är helheten som gör det, förklarade Kenneth Lundin. Vi har satsat långsiktigt på att få närvaro i alla tre länen – Kalmar, Kronoberg och Blekinge – och arbetar mycket systematiskt med leverans av stabila medlemsnyttor. En viktig nyckel är förstås att teamet, allt från verksamhetsledare till lokala ledamöter, tillsammans har lyckats bygga en organisation som kan leverera kvalitet.

Motiveringen lyder:

Föreningen utmärker sig på flera sätt.

StyrelseAkademien Sydost har med sitt nytänkande lyckats få fart i alla delar av regionen. Närvaron har höjts markant de senaste två åren. Föreningen har många deltagare både på sina utbildningar och på sina andra aktiviteter.

StyrelseAkademien Sydost har en stor bredd i sin verksamhet, och lyckas samtidigt hålla en jämn och hög kvalitet. Föreningen utmärker sig bland annat genom att de under året lyckades få flera hundra utbildningsdeltagare till kommunala styrelseutbildningar, att de arbetar engagerat med lokala inkubatorer samt att de är mycket aktiva i att förmedla styrelseuppdrag.

En viktig nyckel till framgången är den mycket duktiga verksamhetsledaren som driver föreningen framåt tillsammans med medarbetare och styrelse. Professionalism och pragmatiskt problemlösande kännetecknar föreningens arbetssätt.

Detta sammantaget gör att föreningen får årets utmärkelse.

>> Besök StyrelseAkademien Sydosts hemsida

Nationella partners: