Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Region Norr har nu offentliggjort våra båda kandidater till Guldklubban 2020. Den 30 november tillkännages vem som till slut får den prestigefyllda utmärkelsen.  

Förening

Per Nordgren, styrelseordförande i Rototilt i Vindeln, har nominerats av StyrelseAkademien Norr till utmärkelsen Guldklubban

- Det är givetvis smickrande men framför att inspirerande att ens arbete uppmärksammas, sa en glad Per Nordgren när han tog emot nomineringen i Umeå idag.

Guldklubban utdelas varje år, sedan 2005, i ett samarbete mellan StyrelseAkademien, konsult- och revisionsföretaget Deloitte och SE-banken.  Syftet är att visa på vikten av en kompetent styrelse i företagen och att lyfta fram inspirerande förebilder.

Anders Jonsson, ägare och vd i Rototilt, är den som föreslog sin styrelseordförande som värdig mottagare av Guldklubban.

- Pers analytiska förmåga och kompetens har varit oerhört viktig i Rototilts satsning internationellt och för att få företaget att växa rejält, säger Anders Jonsson.

För att kunna vinna Guldklubban finns en lång rad kriterier.  Är styrelsearbetet välorganiserat, genomtänkt och kvalitetssäkrat? Hur är ordförandens kompetens, ledarskap och integritet? Hur ser värdeutvecklingen ut?

- Det är alltså en omfattande kartläggning och ett gediget intervjuarbete som ligger bakom valet av Per Nordgren som vår kandidat, understryker Olof Degerfeldt, ordförande i StyrelseAkademien Norr.

Per Nordgren, som hör hemma i Örnsköldsvik, har många styrelseuppdrag.

Tillfrågad om vilka han själv anser vara de viktigaste kännetecknen för bra styrelseordförande, svarar han:

- En ordförande ska skapa värden i företaget. Personen ska bilda ett lag av styrelsen, dvs se till att utnyttja alla kompetenser,  och då måste man vara duktig på att lyssna. Dessutom ska man ge ledningen energi.

Alla nomineringar till Guldklubban granskas nu av en central jury. Per Nordgren får tävla om utmärkelsen med bland andra Karin Bodin, Polarbröd, som också nominerats av Styrelseakademien Norr.  Vem som får den prestigefyllda utmärkelsen avslöjas sista november vid ett nationellt evenemang i Stockholm som webbsänds via Dagens Industri.

 

Information om Guldklubban: www.guldklubban.se

Nationella partners: