Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

KONTAKT

StyrelseAkademien Norr

norr@styrelseakademien.se

Telefon: 090-206 14 02

Förening

Kommande utbildningar StyrelseAkademien Norr

Varje termin ger vi ett antal utbildningar inom vårt område Norr, och dessa brukar vara mycket populära. Här hittar du kommande utbildningar och länkar till anmälan. 
 
Utbildningsprogrammet för nästa termin kommer inom kort!
 

Ökat fokus - Modern ekonomistyrning

En endagskurs för dig som på ett pedagogiskt och nytt sätt vill lära dig företagsekonomi. Att arbeta i en styrelse är ett ansvar, främst mot bolaget. För att kunna arbeta framåtblickande och strategiskt måste du förstå resultat- och balansräkningen fullt ut och hur de olika delarna påverkar varandra.

Luleå                29 november                Läs mer och anmäl dig här!

Ökat fokus - Ordföranderollen

En endagskurs uppdelad i tre viktiga delar som tillsammans lotsar in dig i rollen som styrelseordförande i små eller medelstora, privata såväl som noterade aktiebolag. Det börjar med att du får en förfrågan om jobbet som ordförande. När du väl tackat ja ska du skapa värde med styrelsearbetet. Slutligen ska du utveckla relationerna.   

Skellefteå          28 november             Flyttad! 

Skellefteå          20 februari 2019        Läs mer och anmäl dig här!

 

Letar du efter en utbildning som inte finns med i listan? Kontakta oss - vi kan även skräddarsy utbildningar för just din styrelse/ledningsgrupp!  norr@styrelseakademien.se  | 090-206 14 02

 

Våra utbildningar är rabatterade för medlemmar - en av många medlemsförmåner. Bli medlem i StyrelseAkademien!

Nationella partners: