Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

KONTAKT

StyrelseAkademien Norr

norr@styrelseakademien.se

Telefon: 070-214 48 19

Förening

Boka en styrelseutbildning hos Sveriges ledande styrelseutbildare!

Kommande utbildningar StyrelseAkademien Norr

Varje termin ger vi ett antal utbildningar inom vårt område Norr, och dessa brukar vara mycket populära. Här hittar du kommande utbildningar och länkar till anmälan. 
Utbildningsprogrammet fylls på allt eftersom - om du är intresserad av en utbildning som inte står med är du välkommen att anmäla intresse till norr@styrelseakademien.se så hör vi av oss när kursen finns att boka.

Rätt fokus i lednings- och styrelsearbetet (SME) 

En tvådagarskurs som ger dig grunderna och verktygen, så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla ditt bolags lönsamhet och prestation på lång sikt.Läs mer: Rätt Fokus i lednings- och styrelsearbetet (SME)        

Umeå 11-12 december 2019 - Anmäl dig här!

Ökat fokus: Ordföranderollen

Endagsutbildning. Ordföranderollen i styrelsen skiljer sig från övriga ledamöters. I denna kurs lär du dig vilka arbetsuppgifterna är, både formellt och praktiskt. Ytterst är ditt uppdrag att, tillsammans med övriga ledamöter, styra bolaget och att skapa värde. Du kommer hem med handfasta tips och verktyg som hjälper dig i ditt uppdrag. Läs mer: Ökat fokus i styrelsearbetetOrdföranderollen

Luleå 23 januari 2020 - Anmäl dig här!

Ökat fokus: Strategi ur ett styrelseperspektiv

Endagsutbildning. Under denna utbildningsdag får du lära dig hur man praktiskt kan arbeta med strategiska frågor. -Utbildningen vänder sig till styrelseledamöter, egna företagare, verkställande direktörer, den som är med i en ledningsgrupp, den som vill utvidga sin kompetens efter en styrelseutbildning samt den som inser att vi alla tar olika typer av strategiska beslut oavsett om vi verkar i ett bolag eller är privatpersoner. Välkommen till en heldag med andra som på ett bättre sätt vill kunna påverka styrelsearbetets utveckling och resultatförmåga!
Läs mer: Ökat fokus: Strategi ur ett styrelseperspektiv

Umeå 3 mars 2020 - Anmäl dig här!

Ökat fokus: Hållbarhet på styrelseagendan

En endagskurs som har hållbarhet i styrelserummet och i bolagsstyrningsprocesser som genomgående tema. Vi diskuterar vad som utgör hindren för att lyfta och sälja in hållbarhetsfrågan på styrelsenivån och erbjuder konkreta ingångar för att möta dessa hinder, både från juridiken och från verkligheten. Läs mer: Ökat fokus: Hållbarhet på styrelseagendan

Umeå 21 oktober 2020 - Anmäl dig här!

 

Letar du efter en utbildning som inte finns med i listan? Kontakta oss - vi kan även skräddarsy utbildningar för just din styrelse/ledningsgrupp!  norr@styrelseakademien.se  | 070-214 48 19

 

Våra utbildningar är rabatterade för medlemmar - en av många medlemsförmåner. Bli medlem i StyrelseAkademien!

Nationella partners: