Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Just nu: 50 % rabatt på vår annonseringstjänst för styrelseuppdrag

Många företagares dilemma är att de sitter på flera stolar - som ägare, styrelse, vd och ofta även operativ i den dagliga verksamheten. I det läget är det inte konstigt att det viktigaste i ett bolags utveckling, ett aktivt framåtriktat styrelsearbete inte alltid prioriteras. Då kan det vara klokt att ta in extern kompetens i styrelsen.

Nu under pandemin, om inte förr, har många företagare insett att ett aktivt styrelsearbete med externa ledamöter är oerhört viktigt och att ha en erfaren styrelseordförande eller ledamot med specifik kompetens i företaget kan faktiskt göra stor skillnad. Kanske kan det till och med vara avgörande för fortsatt överlevnad och framgång, inte minst under en kris. 

Vi vill att fler ska få möjlighet att ta in extern kompetens i sina styrelser i denna tid när det kanske behövs som allra mest.

Därför erbjuder vi just nu våra medlemmar och andra inom vårt verksamhetsområde, att nyttja vår uppskattade annonseringstjänst till halva priset. Det finns dock en begränsning i hur många som kan få ta del av detta mycket förmånliga pris, så kontakta oss snarast för att anmäla ditt intresse. 

Så här går det till:

1. Maila in ditt intresse att ta del av erbjudandet till norr@styrelseakademien.se

2. Vi kontaktar dig och går tillsammans igenom hur annonsen ska utformas och alla eventuella frågetecken som kan finnas

3. Vi skapar en annons som du får ett korrektur på för godkännande

4. Annonsen skickas ut till våra ca 7500 medlemmar som prenumererar på annonser från tjänsten.

5. De som är intresserade av att hjälpa till i ditt bolag svarar på annonsen direkt till dig och du väljer vem/vilka du vill gå vidare med.

Vi finns med dig som bollplank hela vägen.

Läs mer om tjänsten här!

Pris:

Medlemspris: 4 950 sek + moms (ordinarie pris 9 900 sek + moms)

Icke medlem: 6 450 sek + moms (ordinarie pris 12 900 sek + moms)

  

 Erbjudandet gäller medlemmar i StyrelseAkademien Norr samt andra inom vårt verksamhetsområdet (Norrbotten, Västerbotten samt övre Västernorrland).

 

 

Nationella partners: