Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Onsdag 6 maj kl 08:15-09:00

Plats: Digital sändning. Länk mailas till anmälda deltagare två dagar innan sändningen.

Anmäl dig här!

Kostnadsfritt och öppet för alla. 

Förening

Webinarium: Att leda i kaos! Hur påverkas vi av att leva i en tid med kris och osäkerhet och hur hittar vi handlingskraft framåt?

I och med Coronakrisen har hela världen och Sverige hamnat i ett nytt främmande tillstånd, som påverkat både arbetslivet och den privata sfären. I det nya tillståndet tvingas vi hitta nya lösningar och tankesätt och anpassa oss, vårt arbete och våra verksamheter till den nya situationen trots att utveckling framåt präglas av stor osäkerhet.

Att leda i kaos handlar inte bara om att kunna hålla många bollar i luften eller att kunna sortera och fatta beslut trots osäkerhet. Många ledare letar just nu efter redskap för att hantera den rådande situationen och samtidigt fatta beslut som gynnar verksamheten på lång sikt.

Som ett steg i att rusta dig, dina medarbetare och din verksamhet i denna krissituation bjuds du in till ett seminarium som handlar om vad som händer med oss människor och våra hjärnor vid en krissituation. Du får under webinariet ta del av konkreta exempel på hur du på bästa sätt kan hantera och hitta handlingskraft i en krissituation.

Föreläsare: Johanna Rådeström, leg psykolog och specialist på arbets- och organisationspsykologi

Frukostmötet sänds digitalt och du får en inbjudan med en länk senast dagen innan webinariet. 

Varmt välkommen med din anmälan!

Nationella partners: