Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Onsdag 3 juni kl 08:15-09:00

Plats: Digital sändning. Länk mailas till anmälda deltagare innan sändningen.

Anmäl dig här!

Kostnadsfritt och öppet för alla. 

Förening

Webbinarium: Digitalisera klokt i en tid av kaos - så blir de nya arbetssätten hållbara

I en tid av möjligheter där vi snabbt anammar nya digitala verktyg och kastar oss in i en onlinemiljöer är det lätt att gasa för mycket. Vi vill ofta för mycket och för fort. Vi digitiserar verksamheter snarare än digitaliserar och vi tror att system på system löser problemen. Vi hoppar över en rad steg för att direkt kasta oss in i att copy paste:a lösningar. Lösningar som vi inte vet om de faktiskt uppfyller behoven. Här behöver vi stanna upp, tänka om och göra rätt.

Under det här webbinariet kommer Kalle Jegers att ge en kort introduktion till vad som krävs för att ringa in arbetssätt som håller över tid och ger den effekt vi önskar. Vi kan redan nu avslöja att svaret ligger i design thinkingmetodik och nyckeln är användarna.

Föreläsare: Kalle Jegers, Hello Future.
Kalle är Ph.D. i Informatik vid Umeå Universitet och jobbar huvudsakligen med användarforskning och metodutveckling på Hello Future.

Frukostmötet sänds digitalt och du får en inbjudan med en länk innan webinariet. 

Varmt välkommen med din anmälan!

Nationella partners: