Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Fredag 14 februari kl 07:45-09:00

Plats: Kafé Station, Umeå

Anmäl dig här!

Kostnadsfritt för medlemmar i StyrelseAkademien. 
Ej medlemmar betalar 150 kr på plats via Swish. Faktura ej möjligt.

Bli medlem nu och gå kostnadsfritt på alla våra intressanta frukostmöten - på fyra orter varje månad!

Förening

Umeå frukostmöte 14 februari 2020:

Att lyckas i en snårig e-handelsdjungel

Att lyckas i en snårig e-handelsdjungel & Hur man gör en ny klimatsmart produkt av en riktigt gammal idé och sedan säljer den!

Att lyckas i en snårig e-handelsdjungel
Hur överlever man i en värld som snabbt förändras och där ny konkurrens ständigt dyker upp? Vad bör man ha i åtanke när man arbetar med flexibilitet, marknadsföring och sina kundrelationer? Vi berättar om våra viktigaste erfarenheter efter 15 år i branschen, och vår väg till en framgångsrik e-handel och butiksverksamhet.

Föredragshållare: Måns & Martin Andersson, delägare av Incrade KB. Företaget driver en mängd olika webbutiker samt den fysiska butiken Incrade Gallerian i handelsområdet Stora Birk på Mariedal. Bland Incrades webbutiker hittar du bland annat Pusselbutiken.se och WorldofBoardGames.com, webbutiker som idag räknas bland de största för spel och pussel i Sverige.

Hur man gör en ny klimatsmart produkt av en riktigt gammal idé och sedan säljer den!
Det finns inget likhetstecken mellan konsumtion och dåligt, det kan tvärt om göra gott när köpet är medvetet. Från lilla, lilla Siksjönäs i Vilhelmina skeppade vi 2018, elva ton såpa ut till värden och varje gram gör faktiskt världen lite bättre. Så byggde vi varumärket, försäljningsleden och e-handeln.

Föredragshållare: Sara Idenfors, Styr.ordf. VästerbottensSåpa

Nationella partners: