Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Fredag 10 maj kl 07:45-09:00

Plats: Kafé Station, Umeå

Anmäl dig här!

Kostnadsfritt för medlemmar i StyrelseAkademien. 
Ej medlemmar betalar 150 kr på plats via Swish.

Förening

Umeå frukostmöte 10 maj 2019:

Digital Transformation - i praktiken

Mediabranschen har de senaste åren varit en av de branscher som haft den största digitala omställningen. VK Media har därför arbetat hårt de senaste åren med att ställa om ett över hundra år gammalt företag, till att bli ett modernt digitalt ledande företag.

Hör Marie-Louise Jarlenfors, COO och Digitalt Ansvarig på VK Media, samt Tomas Agerberg, Management konsult och digital strateg på RealSprint, som tillsammans har lett den digitala transformationen på VK Media dela med sig av sina erfarenheter, hur processen sett ut, lärdomar och resultatet så här långt. Presentationen spänner över allt från framtagning av vision och målbild, ny affärsplan, nya organisationsformer, ny företagskultur, processkartläggning till verksamhetsstyrning och beslutstöd.

Mycket av det VK Media har gjort är inte unikt för tidningsbranschen, utan är generella lärdomar oavsett bransch.

Nationella partners: