Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE


Tid:
Onsdag 19 februari kl. 11:00-16:00

Plats:
Scandic, Skellefteå

Pris:
1 500 kr (ej medlem)
750 kr (medlem)  Passa på att bli medlem - ansök här!

Boka biljett här!

 
Förening

 

Dagens talare

Günther Mårder

Engagerade sig i Unga Aktiesparare 1998, blev ledamot  i förbundsstyrelsen 2003 och förbundsordförande 2005. Under sin tid i organisationen fokuserade han på utbildningsfrågor och drev frågan om att göra privatekonomi till ett obligatoriskt ämne i grund- och gymnasieskolan, bland annat genom att delta i projektet Ung Privatekonomi tillsammans med Aktiefrämjandet. Styrelseledamot i Aktiefrämjandet 2004-2009, ledamot i förbundsstyrelsen för Aktiespararna efter 2004 och dess vd 2008-2012. Sedan 2015 är han vd för organisationen Företagarna. Han är även delägare och ledamot i bolagen Kunskapsgruppen GM i Sverige och Lundqvist Trävaru AB samt styrelseledamot i StyrelseAkademien Stockholm.

Charlotta Ahlberg

Efter civilingenjörsstudier på LTU och arbete i Israel, Spanien, Australien, UK och USA började hon som produktutvecklare på Volvo Cars där hon genom åren verkat i ett antal projekt och roller. Hon är expert på kreativa processer, driver årligen företagets Global Idea Generation event och jobbar idag som Innovation Community Manager inom spetssatsningen; Volvo Cars Product Lab.

Johan Sköld

Serieentreprenör, Affärsängel, Head of Growth – Chalmers Ventures. En av landets främsta experter inom tjänsteföretagsutveckling. Grundare eller medgrundare till 27 företag, affärsängel och jobbar idag huvudsakligen på Chalmers Ventures. Tidigare i bolag som Knowit AB (publ) och Epsilon. Är ledamot i och rådgivare till styrelser, författare till facklitteratur och en omtyckt föreläsare vid bl.a. Chalmers, M-Gruppen och Handelshögskolan i Stockholm.

Karina Folkesson

Journalist, fd. regionchef för Svenskt Näringsliv, i dag företagare. Karina är konferencier på Stora Styrelsedagen.

Nationella partners: