Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Tisdag 9 april kl 07:30-09:00

Plats: Scandic Skellefteå

Anmäl dig här!

Kostnadsfritt för medlemmar. Icke-medlemmar betalar 100 kr på plats via swish. Faktura ej möjligt.

Förening

Skellefteå frukostmöte 9 april: 

Därför är Varumärket en styrelsefråga

 

Med en allt hårdare konkurrens inom och mellan olika kategorier, ökad globalisering och digitalisering har varumärket blivit viktigare än någonsin. Samtidigt är varumärken i den miljön komplexare än tidigare och omfattar avsevärt mycket mer än bara skicklig kommunikation. I dag behöver allt sitta ihop i dynamiska varumärkesekosystem, där alla ingående delar samspelar och påverkar varandra. 

Att utveckla och vårda ditt varumärkes ekosystem är därmed en långsiktig och strategisk nyckelprocess, en ledningsfilosofi som utgår från att få varumärkets värden att harmonisera i alla delar av organisationen.

Föreläsare: Mathias Gabrielsson, Krux

Nationella partners: