Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: 13 september kl 08:00-09:00

Frukost serveras i restaurangen från kl 07:00 | program 08:00-09:00

Plats: Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik

Anmäl dig här!

Evenemanget är kostnadsfritt för medlemmar i StyrelseAkademien. 
Ej medlemmar betalar 95 kr på plats via Swish/kontant. Faktura ej möjligt.

Förening

Örnsköldsvik frukostmöte 13 september 2019:

Så jobbar vi bäst i team - evidensbaserad grupputveckling

Dagens arbetsliv präglas alltmer av olika typer av teamarbete. Ett bra teamarbete innebär att man lyckas bättre tillsammans än individuellt. Vi organiserar oss i ledningsgrupper, arbetsgrupper och projektgrupper och trenden visar att behovet att fungera väl i samarbete med andra har betydelse i arbetslivet och för att nå gemensamma mål. När ska vi organisera arbetet i team? Vilka är de viktiga beståndsdelarna i att bygga effektiva, välfungerande och högpresterande team? På vilket sätt påverkar tillit och trygghet en grupps prestation?

Föreläsare: Johanna Rådeström, Psykologpartners.leg psykolog och specialist inom i arbets- och organisationspsykologi, presenterar ett nutida sätt att se på grupputveckling som bygger på evidens och den senaste forskningen inom området. Hon beskriver hur moderna organisationer kan ge förutsättningar att bygga välfungerande team som lyckas med sin uppgift och når sina mål.

Nationella partners: