Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN NORR

Vi brinner för företagande och styrelsearbete och vill - på alla sätt vi kan - bidra till utvecklingen av näringslivet i den norra delen av vårt land.

StyrelseAkademien Norr finns nu på fyra orter - Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik, och vi arbetar aktivt med att skapa medlemsnytta för våra medlemmar som stadigt ökar i antal. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser med möjligheter för nätverkande, inhämtande av kunskap och erfarenhetsutbyten.

Läs mer om oss…

Utbildning

Kursprogram

Nu finns hösten och vårens utbildningar att boka! Vi erbjuder både grundläggande certifieringsutbildning i styrelsearbete och spännande endagarsutbildningar med inriktning modern ekonomistyrning, ordföranderollen och valberedning.

Nominera till Guldklubban

Vem vill du se som mottagare av utmärkelsen för förtjänstfullt ordförandeskap? Vem som helst kan föreslå en ordförande till Guldklubban. Det kan vara ledamöter i styrelsen, bolagets vd, ägare eller andra personer som känner till förhållandena i den aktuella styrelsen. Senast den 31 maj 2017 vill vi ha din nominering.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev StyrelseAkademien Norr - Örnsköldsvik

Nu är allt på plats med sammanslagningen av StyrelseAkademien Örnsköldsvik och StyrelseAkademien Norr med verksamhet i Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik! Läs mer om hur vi nu drar igång verksamheten i Örnsköldsvik!

Evenemang

Skellefteå frukostmöte 13 juni

Vi får ta del av ett urval ur den samlade historieskrivningen i Bolidenbolaget sedan starten 1924.

Föreningsstämma i Norr

Fredag den 17 mars kl 09:00-10:00 Kafé Station Umeå, direkt efter frukostmötet Välkomna!

Föreningsstämma i Örnsköldsvik

Torsdag den 16 mars kl 08:45-09:15 Elite Plaza Örnsköldsvik, direkt efter frukostmötet. Välkomna!

Evenemang

Gå på basket med StyrelseAkademien Norr - OBS! Inställt!

Luleå basket finalmatch 21 april Vi tittar på finalmatchen, äter middag tillsammans och får möta lagcoachen David Visscher och styrelseordförande för Luleå Basket Lars Olov Söderström. Vi får lyssna till hur man leder ett lag i medgång och hur styrelsen för ett basketlag arbetar.

Evenemang

Luleå seminarium 11 maj

Tillsammans med Grant Thornton bjuder vi in till seminarium "Förverkliga visionen med ett aktivt styrelsearbete". Här får du som är ägare, styrelseledamot eller Vd många bra tips, verktyg och råd hur du med en aktiv styrelses stöd når företagets mål. Varmt välkommen!

Evenemang

Skellefteå frukostmöte 9 maj

Mats Lövgren, välkänd företagsprofil i Skellefteå berättar under rubriken "Företagsskapade brödraskap" hur brödernas kreativa lekfulla idéer blev starten till alla de företag som de idag driver tillsammans.

Evenemang

Örnsköldsvik frukostmöte 21 april

Vad är mitt företag värt & hur värderar jag det? Funderar du på generationsskifte, ta in delägare, göra en exit eller undrar du vad ditt företag kan vara värt? Vilka parametrar är det som skapar värde, vilka värderingsmetoder finns och hur brukar en affär gå till? Dessa och många andra frågor kommer att besvaras under detta intressanta seminarium.

Internationellt

20th European Corporate Governance Conference

“Innovation and Digitalisation in Company Law" and their impact on the wider corporate governance debate will be the theme of the 20th European Corporate Governance Converence, set in Malta on May 4th.

Nyheter

Guldklubban 2016

Guldklubban 2016 tilldelades Eva Cederbalk, Klarna, och Anders Ullberg, Boliden. Utmärkelsen Guldklubban - för förtjänstfullt ordförandeskap instiftades 2005 för att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll. Bild: Deloitte

Opinion

Kvotering fel väg att gå

"Mångfald i styrelsen är viktigt och nödvändigt för att styrelsearbetet ska bli effektivt och för att värden ska kunna skapas i bolagen. Men att lagstifta om kvotering kan inte vara rätta vägen. Alltför många grupper skulle i så fall behöva kvoteras in, vilket riskerar att leda till sönderreglerade styrelser." Per Westerberg, PS nr 1 2017

Utbildning

Master fokus ordförande: Stå bättre rustad när det verkligen gäller

Erfaren i styrelsearbete men känner att du behöver nya verktyg och fördjupad kunskap för att höja nivån i ordförandeskapet? Då är Master fokus ordförande något för dig. Missa inte nästa kurstillfälle i maj.

Utbildning

Master fokus styrelseledamot

Dags att bli en mastercertifierad ledamot? Missa inte fyra utvecklande dagar med meriterade styrelseproffs.

Nyheter

Per Westerberg blir ny ordförande för Aktiesparatna

Aktiespararnas nye ordförande Per Westerberg sin syn på hur organisationen ska utvecklas. ”Vi ska bli bättre", säger han.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: