Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN NORR

Vi brinner för företagande och styrelsearbete och vill - på alla sätt vi kan - bidra till utvecklingen av näringslivet i den norra delen av vårt land.

StyrelseAkademien Norr finns nu på fyra orter - Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik, och vi arbetar aktivt med att skapa medlemsnytta för våra medlemmar som stadigt ökar i antal. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser med möjligheter för nätverkande, inhämtande av kunskap och erfarenhetsutbyten.

Läs mer om oss…

Utbildning

Kursprogram

Nu finns höstens utbildningar klara att boka! Här fyller vi på med datum allt eftersom de blir klara. Vi erbjuder både grundläggande certifieringsutbildning i styrelsearbete och spännande endagarsutbildningar med inriktning strategi, modern ekonomistyrning, ordföranderollen och valberedning.

Evenemang

Kommande frukostmöten

Vi bjuder på frukost med kunskap och inspiration! Månatligen på våra fyra orter. Information om kommande frukostmöten hittar du här!

Evenemang

Örnsköldsvik frukostmöte oktober 2018: Extern styrelse - en framgångsfaktor!

Anneli Liljemark, ägare och grundare Liljemark Consulting, berättar om sina erfarenheter av att tillsätta en extern styrelse i sitt snabbt växande miljöföretag. Styrelsen är en av nycklarna till att bygga ett hållbart företag.

Evenemang

Skellefteå frukostmöte oktober 2018: Datacenter Innovation Region - möjligheter för regionens företag

Annika Svensson berättar om den snabbväxande datacenterbranschen och Datacenter Innovation Region, ett regionalt branschutvecklingsprojekt vid Luleå tekniska universitet, samt besvarar frågan: Kan utvecklingen drivas från norra Sverige och vad kan det innebära för regionen?

Evenemang

Umeå frukostmöte 12 oktober 2018: Företagarnas framgångsfaktorer!

Många företag har enbart sk. ”pappersstyrelser” då förståelsen för potentialen i ett aktivt styrelsearbete inte finns. Styrelsearbetet upplevs också tidskrävande verkar inte ge någon synbar påverkan på företagets prestation. Men hur skapar du ett framåtriktat värdeskapande styrelsearbete, där mission, vision, affärsidé, affärsmodeller, mål, kritiska framgångsfaktorer, strategier, taktik och rätt uppföljning ger dig framgång.

Evenemang

Örnsköldsvik frukostmöte: Finns det plats för drömmar i styrelserummet?

Devocy Communication är på ett sätt en av Norrlands äldsta kommunikationsbyråer, men samtidigt också den yngsta. Ambitionen och visionen att bli Norrlands främsta byrå har varit tydlig redan från start… men på vilket sätt hjälper styrelsearbetet dem att nå ända fram?

Evenemang

Skellefteå frukostmöte 11 september 2018: Förvänta dig det oväntade!

"Det blir inte som man tänkt sig alla gånger men vågar man prova så upptäcker man mycket nytt." Välkommen på en spännande föreläsning av Maria Sandström, hortonom, företagare, säljare, politiker, mm

Evenemang

Fullsatt! Exklusivt erbjudande till medlemmar

Frukost och föreläsning i Luleå: Vinnarskalle på alla planer! Luleåsonen Jonas Eriksson föreläser om entreprenörskap, ledarskap i näringslivet och i pressade situationer. Hur agerar man chef för Zlatan? OBS! Fullsatt!

Nyheter

Utbildning svaret när kommunala bolag sätts under lupp

Det blir allt vanligare att styrelsen sätts under lupp när kriser inträffar i kommunala bolag. Politiskt tillsatta ledamöters kompetens ifrågasätts. Svaret på det heter utbildning.

Nyheter

Gunvor Engström, ny ordförande i SA Stockholm

Det är få förunnat att ha en så lång cv som Gunvor Engström. Nu tar hon med sig all sin erfarenhet till ordförandeposten i StyrelseAkademien Stockholm. 

Nyheter

Kundfokus i styrelserummet

StyrelseAkademien har tillsammans med Svenskt Kvalitetsindex gjort en undersökning som kartlägger vilken vikt styrelser lägger vid kundupplevelsen i sitt strategiarbete. 

Nyheter

Myter om kvinnor och män styr riskkapitalet

Det finns fyra stereotypa uppfattningar om kvinnor respektive män som företagare. Det bidrar till att män får mer offentligt riskkapital än kvinnor, visar forskning.

Nyheter

Webbarbete pågår

Ursäkta röran - vi bygger om webben! Just nu pågår arbete bakom kulisserna med StyrelseAkademiens webbplats. Bli därför inte förvånad om du exempelvis har svårt att logga in. Problemet är högst tillfälligt.

Opinion

Kompetensflykt på grund av skatteregler

90 procent av Sveriges styrelseproffs kommer att åta sig färre styrelseuppdrag i framtiden. Många av dem minskar antalet uppdrag redan i år. Det visar en ny undersökning som de oberoende föreningarna StyrelseAkademien och Ersättningsakademien genomförde i april i år bland medlemmarna.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: