Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN NORR

Vi brinner för företagande och styrelsearbete och vill - på alla sätt vi kan - bidra till utvecklingen av näringslivet i den norra delen av vårt land.

StyrelseAkademien Norr finns nu på fyra orter - Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik, och vi arbetar aktivt med att skapa medlemsnytta för våra medlemmar som stadigt ökar i antal. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser med möjligheter för nätverkande, inhämtande av kunskap och erfarenhetsutbyten.

Läs mer om oss…

Evenemang

Tillkännagivande av kandidater till Guldklubban

Den 20 november hyllar vi vår regions kandidater till det prestigefyllda utmärkelsen Guldklubban 2020. Du är inbjuden att delta fysiskt (exklusiv skara) eller digitalt.

Evenemang

Webbinarium 23 oktober: Ledningsgruppen - företagets hjärta och hjärna

Nu är vi tillbaka med våra uppskattade webbinarium! Denna gång får vi lyssna till Lisa Hedqvist på Ericson & Hjelte om hur vi skapar trygga ledningsgrupper som klarar komplexa utmaningar.

Bli medlem du också!

Läs mer om vad ett medlemskap hos oss kan ge dig!

Ökat fokus: Strategi ur ett styrelseperspektiv

Att ta fram bolagets strategi och därefter säkerställa att bolaget arbetar i den riktningen, är en av styrelsens absolut viktigaste uppgifter. I denna kurs får du verktyg och inspi­ration för att leda strategiarbetet genom en strukturerad process och användandet av olika framgångsrika modeller. 23 mars i Skellefteå.

Utbildning

Ökat fokus: ordföranderollen (Online utbildning)

Ordföranderollen i styrelsen skiljer sig från övriga ledamöters. I denna kurs lär du dig vilka arbetsuppgifterna är, både formellt och praktiskt. Ytterst är ditt uppdrag att, tillsammans med övriga ledamöter, styra bolaget och att skapa värde. Du kommer hem med handfasta tips och verktyg som hjälper dig i ditt uppdrag. Kursen genomförs digitalt och är uppdelad på två halvdagar.

Utbildning

Rätt Fokus i styrelsearbetet - utbildning online

Nytt tillfälle för vår populära grundutbildning med certifieringsmöjlighet. Vi vill att du ska öka dina kunskaper inom bolagsstyrning och styrelsearbete. Att göra dem både bredare och djupare. Vi vill rusta dig för att bli en mera kompetent ledamot eller ordförande med ambitionen att du skall vilja bidra mera aktivt till ett professionellare arbete i de styrelser du verkar i eller kommer att verka i

Evenemang

Följ hyllandet av kandidater till Guldklubban 2020 digitalt

Välkommen att digitalt via länk följa hyllandet av vår regions kandidater till Guldklubban 2020.

Evenemang

Exklusivt frukostmöte: Tillkännagivande av kandidater till Guldklubban 2020

Välkommen att delta på plats när vi hyllar vår regions kandidater till Guldklubban 2020. Mycket begränsat antal platser!

Evenemang

Webbinarium 23 oktober: Ledningsgruppen - företagets hjärta och hjärna

Nu är vi tillbaka med våra uppskattade webbinarium! Denna gång får vi lyssna till Lisa Hedqvist på Ericson & Hjelte om hur vi skapar trygga ledningsgrupper som klarar komplexa utmaningar.

Evenemang

Skellefteå frukostmöte 13 oktober: Hur hög är en tröskel?

Vi träffas igen i mindre skala och med distans på frukostmöte. Leif Södermark, Senior Affärsrådgivare på Ludvig & Co berättar om hur vi kan sänka trösklarna till att få igång ett styrelsearbete.

Utbildning

Höstens utbildningar - i klassrum och online

Under hösten 2020 erbjuder vi våra utbildningar både traditionellt i klassrum (där vi håller avstånd) och online för dig som inte vill eller har möjlighet att delta fysiskt.

Utbildning

Rätt Fokus i styrelsearbetet - utbildning online

Detta tillfälle är fullsatt. Nästa tillfälle 25-26 januari samt 8-9 februari 2021

Nyheter

Seminarium 28 okt: EU på väg att försvaga bolagsstyrningen i Europa

Välkommen att delta på ett seminarium online den 28 oktober, klockan 09.30 – 12.40 svensk tid. Seminariet handlar om ett EU-initiativ som riskerar att föra tillbaka europeisk bolagsstyrning flera decennier.

Nyheter

Ann-Charlotte Beckman, professionell styrelsearbetare

Ann-Charlotte Beckman är sjuksköterskan som blev affärsängel – och därmed professionell styrelsearbetare. Under coronakrisen har hon fått ställa om hjärnan flera gånger. Hennes engagemang omfattar både företag som har fått stark skjuts och företag som fått stora problem. Det gäller att kunna stötta ledningen i alla väder.

Nyheter

Så här vinner du guldklubban

Utdelningen av Guldklubban närmar sig och nomineringstiden är nu avslutad. Men hur började det egentligen? Och hur kan man bli en guldklubbvinnare? StyrelseAkademiens styrelseordförande Svante Forsberg och vd Ulrika Spåls ger sina bästa tips.

Nyheter

Så kan styrelser förbättra hälsa och säkerhet inom företagen

Hälsa och säkerhet blir en allt viktigare styrelsefråga. Men alla styrelser vet inte hur de ska angripa den. Ett forskningsprojekt vid Karolinska institutet har mynnat ut i en idésamling som ger konkreta förslag.

Nyheter

Ny handbok om cybersäkerhet

Elefanten i styrelserummet är titeln på ett digitalt event om digitalisering och cybersäkerhet som PWC höll i april. Cybersäkerhet är det snabbast växande, och kanske farligaste, hotet mot organisationer idag.

Nyheter

Digitala kurser och möten kan vara här för att stanna

När fysiska möten inte längre var möjliga var StyrelseAkademien snabb med att ställa om till digitala utbildningar. Det har tagits mycket väl emot, och läraren Torsten Örtengren tror till och med att de kan vara här för att stanna.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: