Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid o plats
23 oktober kl 11.45-16.45
Elite Stadshotellet
1 biljett inkl entré, lunch, kaffe och kaka 595 kr

Paketpris 5 biljetter 2 725 kr
Paketpris 10 biljetter 4 950 kr
Paketpris 15 biljetter 6 300 kr
Alla priser exkl moms.

Enstaka biljetter beställs via formuläret nedan, biljettpaket mejlas till malardalen@styrelseakademien.se

Anmäl dig här ...

 

Förening

Uppdateras löpande ...

  Ulf Spendrup

Hållbarhetsarbetet i Spendrups är både ett resultat av styrelsens framsynthet och konsumenternas krav. Som ofta är hållbarhet både intäktsgenererande och kostnadssänkande. 

   Agneta Franksson

Agneta Franksson arbetar idag som styrelseordförande i HoofStep AB,  styrelseledamot i AroCell AB (publ), styrelseordförande i Specialplast AB samt styrelseledamot i Blekinge Tekniska högskola (regeringsuppdrag).

   Dag Klackenberg

Dag Klackenberg grundade och var ordförande i Akademibokhandeln 1972-87.
Han var då studentpolitiker och fortsatte sedan karriären i UD, vilken 1993-2001 kröntes med posten som expeditionschef och ambassadör. Därefter var han Svensk Handels vd och avgick med pension 2013. De senaste fyra åren har han varit moderat riksdagsledamot.

Dag har en bred erfarenhet av bolagsstyrning och styrelsearbete, både som kurslärare och i praktiken. Han har verkat som ordförande i större företag som Atrium Ljungberg, Vattenfall, Handelsbanken Mellansverige och EKN men även i mindre företag som ScandBook, Nyréns arkitektkontor, Svensk Byggtjänst, Ersta Sköndal Högskola och Företagsuniversitetet.
I Kyrkans pensionskassa och Stockholms sjukhem är han fortfarande ordförande.

Familjeföretaget Klackenbergs Böcker&Papper, med nio butiker, är idag hans huvudsakliga sysselsättning. Som ett kuriosum kan nämnas att han var Svenska Bokhandlarföreningens ordförande i 30 år.

   Anna Bellman

Skarp intervjuteknik, snabba kommentarer och en förmåga att samtidigt skapa en skön stämning gör Anna Bellman mycket uppskattad som moderator. Engagerat och träffsäkert lotsar hon mötet från scen, alltid med glimten i ögat.

Guldklubban

I samarbete med SEB och Deloitte tillkännager vi regionens nominering till Guldklubban, för förtjänstfullt ordförandeskap.

 

Huvudpartners
Eskilstuna kommun och Sparbanken Rekarne

Samarbetspartner
Företagarna Eskilstuna-Torshälla

 

 

Nationella partners: