Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Jönköping

Förening

Inbjudan till Alumniträffar för dig som gått Rätt Fokus SME certifieringsutbildning i styrelsearbete

i erbjuder dig som gått Rätt Fokus att delta i ett Alumninätverk under 2020, som leds av våra lärare för Rätt Fokus Marie Morinder och Hans Carlsson. Vi träffas på Scandic Elmia, Elmiavägen i Jönköping vid alla tre tillfällena under året.

Program
• Vi träffas kl 17 - 20 och startar med en enklare mingelmåltid
• Check-in och uppdatering deltagarnas nuläge
• Temat för dagen föreläsning/workshop
• Check-out

Datum och tema för tre träffar 2020 på Scandic Elmia i Jönköping

 

5 oktober 2020 kl 17 - 20 (obs! VI HAR 20 PLATSER P G A CORONA...FÖRST TILL KVARN)

http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=42d59d22-d220-ea11-879e-0050568d2e4c

Tema; Trender, utmaningar och sucess-stories med Anders Nyström, ordförande StyrelseAkademien Jönköping samt presentation av Esbe och deras styrelsearbete.

Just nu händer det många fler saker inom marknadsföringsområdet än någonsin tidigare. De digitala kanalerna har förändrat vårt sätt att kommunicera. Förändringen stavas målgrupp och mätbart resultat. Men trots alltnytt finns det några sanningar som fortfarande gäller exempelvis; ”Stick ut ur mängden”. Anders Nyströmdelar med sig av sina erfarenheter samt ger några tydliga och handfasta råd på hur företag kan anpassa sig till utvecklingen och därmed nå resultat som aldrig förr.

 Presentation av Anders Nyström

1989 grundade Anders reklambyrån NY i Jönköping. Sedan dess har byrån vuxit från minst till ledande i regionen. Från början var det en renodlad reklambyrå, men idag är det även en webbyrå och en studio för film- och bildproduktion. 2016 sålde Anders min del av byrån för att istället ägna sig åt rådgivning och styrelsearbete med syfte att utveckla reklambyråer, webbyråer, produktionsbolag och andra företag inom marknadsföringssektorn. Idag är Anders engagerad i fem bolagsstyrelser, varav två även som delägare, samt verksam som marknadschef i ett annat.

5 november 2020 kl 17 - 20 (obs! VI HAR 20 PLATSER P G A CORONA...FÖRST TILL KVAR 

http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=2a1f4063-d220-ea11-879e-0050568d2e4c

 

Tema; Styrelsens initiativ till tillväxtagenda. 

 

Att ta fram bolagets strategi och därefter säkerställa att bolaget arbetar i den riktningen, är en av styrelsens absolut viktigaste uppgifter. Denna morgon får du en genomgång om kunskap och verktyg som behövs i styrelsens arbete med att skapa tillväxtagendan.

Genomgången vänder sig till styrelseledamöter, egna företagare, verkställande direktörer, den som är med i en ledningsgrupp, de som vill utvidga sin kompetens kring styrelsens strategiarbete.

Hans P Carlsson har arbetat 27 år inom bank och finans där han haft olika ledande roller som specialist och chef, med inriktning mot komplexa frågeställningar och behov. De senaste 13 åren har han arbetat hos Swedbank som nationell specialist på ägarfrågor för bankens företags- och Private Banking-kunder. Hans är ackrediterad lärare i utbildningen ”Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME)”, ”Ökad fokus strategi och har varit verksam i StyrelseAkademien sedan 2016.

Sista anmälningsdag dagen före träffen kl 12. Anmälan är bindande då vi beställer mat.

Kostnadsfritt för dig som är medlem i SAJ.

Pris för mingelmat och dryck betalas på plats ca 175 kr.

 

 


Hans Carlsson, 070-3667733, hans.carlsson@styrelseakademien.se
Marie Morinder, 0703062496, marie.morinder@hotmail.com

 

Anmälan
Du anmäler dig via länkarna ovan eller vår kalender på www.styrelseakademien.se.
Du får inbjudan via nyhetsbrev och uppgifter på vår lokala sida på webben.
Välkommen med din anmälan!

Kontakt
Elisabeth Wagner,
Verksamhetsledare
jonkoping@styrelseakademien.se
Mobil. 0733 244 965

Nationella partners: