Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Jönköping

Förening

StyrelseFrukost 6 november 2019 kl 07.30 – 09.30 på SEB i Jönköping

Tema: Guldklubban 2019 där två nominerade kandidater för onoterade bolag 2016 och 2019 föreläsare

Föreläsare 1; Eva Cederbalk, vinnare av Guldklubban Sverige 2016, är en svensk företagsledare som var styrelseordförande för det svenska finansförmedlingsföretaget Klarna AB mellan 2011 och 2016. Hon var dessförinnan vd för SBAB Bank AB, Netgiro International AB och Dial Försäkring AB och innehaft andra chefsbefattningar inom Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) och If Skadeförsäkring AB.

Eva Cederbalk har i drygt fyra år lett betalningsleverantören Klarna som styrelsens ordförande. Bolaget har under perioden utvecklat en vinnande affärsmodell baserad på modern informationsteknologi och har utvecklats mycket stark på hårt reglerade marknader.  

- En heterogen, internationell styrelse med de tre unga grundarna och tre erfarna investerare kräver starkt ledarskap av styrelsens ordförande. Eva Cederbalks bakgrund som vd, långa internationella erfarenhet av finansbranschen samt personliga egenskaper som auktoritet och integritet sätter en tydlig prägel på ordförandeskapet, säger Gunnar Hesse, StyrelseAkademien och ledamot av nomineringskommittén.

Föreläsare 2; Årets nominerade kandidat från Jönköpings län 2019, som presenteras på träffen.

Guldklubban ett arrangemang tillsammans med SEB och Deloitte.

Guldklubban är en årlig utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap, instiftat av Deloitte och StyrelseAkademien 2005. Syftet är att tydliggöra och öka medvetenheten som styrelseordförandens viktiga roll genom att lyfta fram goda exempel på hur den har utövats i praktiken. Priset delas ut i två klasser – onoterade bolag och noterade bolag. Alla som på nära håll följer ordförandens arbete kan inkomma med förslag på kandidater.

 

Plats:
SEB, Södra Strandgatan 13 i Jönköping

Anmälan
Anmäl dig här senast 5 november 2019 kl. 12
Anmälan är bindande men inte personberoende. 
Om du anmält dig och inte kommer fakturerar vi dig avgiften.

Kostnad
Kostnadsfritt deltagande för dig som är medlem/kund i StyrelseAkademien och deras gäster samt kunder till Deloitte och SEB.  Övriga betalar 300 kr exkl moms. Har du anmält dig och inte kommer betalar du.
Vill du bli medlem gör du det via www.styrelseakademien.se/medlemskap kostar 1 600 kr inkl moms per år och du får tillträdde till ca 30 kompetensutvecklingsträffar i hela länet.
Företagsmedlemskap inkl. fem individuella medlemskap 7 000 kr inkl. moms.

Kontaktperson StyrelseAkademien Jönköping
Elisabeth Wagner
Verksamhetsledare
0733 – 24 49 65
jonkoping@styrelseakademien.se

Nationella partners: