Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Jönköping

Förening

Välkommen på StyrelseCafé Guldklubban 15 maj 2019 kl. 17.30–20.00 i Jönköping i samarbete med Deloitte och SEB

Tema: ”Möt Mats Hilding, ägare till Axelent AB – Tillväxt och internationalisering ur ett styrelseperspektiv”. Presentation Axelent, se nedan.

Uppstart Guldklubban 2019 som avser nominering av ordförandekandidat från Jönköpings län. Vi presenterar utmärkelsen och möjligheten hur man nominerar till denna.

 

Plats
Deloitte AB, Kapellgatan 6, Jönköping

Anmälan
Anmäl dig här senast 14 maj 2019 kl 12
Anmälan är bindande men inte personberoende. 
Om du anmält dig och inte kommer fakturerar vi dig avgiften.

Kostnad
Kostnadsfritt deltagande för dig som är medlem i StyrelseAkademien Jönköpings län.
Bjud gärna med en gäst.
Övriga betalar 300 kr exkl moms som faktureras.

Inbjudningarna till våra träffar kommer via mail till dig som är medlem och finns dessutom i vår kalender/jönköping på hemsidan www.styrelseakademien.se.
Vill du bli medlem gör du det via www.styrelseakademien.se/medlemskap kostar 1 600 kr inkl moms per år. 
Företagsmedlemskap inkl. fem individuella medlemskap 7 000 kr inkl. moms.

Kontaktperson StyrelseAkademien Jönköping
Elisabeth Wagner
Verksamhetsledare
0733 – 24 49 65
jonkoping@styrelseakademien.se

 

Axelent AB 

Axelent koncernen består av de tre företagen Axelent AB, Axelent Engineering AB (automationslösningar) och Axelent Software AB (mjukvara). Gemensamt för dessa bolag är missionen om att göra industrin konkurrenskraftig, säker och lönsam genom automatisering, säkerhet, effektiva rutiner, funktion och kompetens. Axelent koncernen är ett familjeägt bolag med en stark finansiell balans och tillväxtutveckling. Verksamheten är till största delen uppdelade i dessa tre bolag:

Axelent AB står för 85-90% av verksamheten i koncernen och erbjuder ett komplett koncept inom säkerhet för maskin, bygg och lager. Axelent AB är en tillverkningsenhet där alla koncernens produkter tillverkas och sedan säljs genom de egna dotterbolagen och sina övriga bolag. Axelent har försäljningskontor i närmare 60 länder och produkterna säljs över hela världen. Huvudkontoret ligger i Hillerstorp.

I Hillerstorp sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggar och kabelstegar. De har utvecklats till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager och förråd. Deras höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort dem till en av marknadsledarna inom dessa segment.

Axelent ABs produktion är i mycket hög grad automatiserad för att klara höga volymer och snabba leveranstider. De har skapat en helt unik produktionsanläggning där de kombinerar egenutvecklade maskiner, som de tagit fram med hjälp av Axelent Engineering med lång erfarenhet och kunskap inom maskinskydd. Alla standardprodukter finns på lager, vilket gör att de kan leverera kundens produkter i stort sett samma dag som de får din beställning.

Närhet till tillverkning, miljömärkt el genom vindkraft och nu även ett nytt emballage, egenutvecklade X-Pack 2.0 – Axelent tänker och agerar grönt. Axelent har ett väl implementerat miljötänk i hela verksamheten. Axlelent har utvecklat satsningar på vindkraft genom att vara delägare i ett antal vindkraftverk. Inom snar framtid kommer detta leda till att Axelent tillverkar lika mycket grön energi som de använder.

Genom att tydliggöra och efterleva Axelents värderingar i alla bolag och på samma sätt över hela världen har de byggt upp ett renommé́ om att vara ett företag som kombinerar hög affärsmässighet med höga etiska normer. Axelents Code of Conduct är en dokumentation och sammanfattning av deras värderingar och löften i syfte att tydliggöra och hjälpa dem att bevara och stärka  koncernens och varumärkets anseende. Code of conduct finns på axelent.se.

Axelent Enginering AB är ledande inom området automation. Axelent Engineering AB verkar i Sverige gentemot företag mot ett tiotal starka varumärken med egen produktion i Sverige. Maskiner/projekt står för 40% av omsättningen och kompetensförsäljning för 60%. Verkar inom områdena automation/robotik, produktutveckling, eftermarknad/service och OLM. Axelent Engineerings syfte är i första hand att skapa inspiration för Axlent AB att ligga i framkant för att veta kundernas behov i och med automatiseringen och därmed att leda utvecklingen på marknaden och skapa stor kundnytta och därmed stärka koncernens vidareutveckling och att ta fler marknadsandelar. År 2020 skall gruppen omsätta 900 milj kr. I Axelent AB ligger den stora tillväxten p g a omvärldens/företagens behov av automatiseringen, vilket kräver säkerhet kring själva automatiseringen. Företaget har ca 10 000 kunder i hela världen.

Nationella partners: