Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

5 september 2019 StyrelseCafé kl 17.30-19.00 på Swedbank med en föreläsning av Björn Friman kring familjeföretags konkurs ”Sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen”.

Roger

Föreläsning  dels av Konstsmide om deras företag och deras styrelsearbete och dels av Björn Friman kring familjeföretags konkurs ”Sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen”.

På drygt 10 år gick Robert Friman & co AB från att vara ett mindre smyckeföretag till att bli en börsnoterad koncern. Trots att bolaget drevs med stor kärlek och med ambitionen att följa lagar och regler, gick koncernen i konkurs efter att ekobrottsmyndigheten och skatteverket gjorde tillslag i mars 2017.

Kortbeskrivning av Björn Friman:
Björn Friman, Gnosjöföretagaren som överklagade en villkorlig Tingsrättsdom och senare dömdes till 18 månaders fängelse i Högsta Domstolen. 
Hör honom berätta om bolagets uppbyggnad och fall, den hårda juridiska resan, den tuffa tiden i fängelset, kampen för upprättelse och en och annan intressant och spännande berättelse. Björn är i slutet av sitt fängelsestraff och besöker oss på sin permission.
Juridiska experter påstår att jag är ett bondeoffer och enligt det före detta justitierådet Johan Munch så skall ansvarsyrkandet mot mig ogillas. Enligt mig, en mardröm med pågående kamp om upprättelse…

Välkomna!

Plats
Swedbank Jönköping, Hoppets Torg 4, 553 21, Jönköping

Anmälan
Anmäl dig här senast 4 september 2019 kl. 12
Anmälan är bindande men inte personberoende. 
Om du anmält dig och inte kommer fakturerar vi dig avgiften.

Kostnad
Kostnadsfritt deltagande för dig som är medlem i StyrelseAkademien, Värnamo Näringsliv och Gnosjöandans näringsliv.  Övriga betalar 300 kr exkl moms.
Vill du bli medlem gör du det via www.styrelseakademien.se/medlemskap kostar 1 600 kr inkl moms per år och du får tillträdde till ca 30 kompetensutvecklingsträffar i hela länet.
Företagsmedlemskap inkl. fem individuella medlemskap 7 000 kr inkl. moms. 

Kontaktperson StyrelseAkademien Jönköping
Elisabeth Wagner
Verksamhetsledare
0733 – 24 49 65
jonkoping@styrelseakademien.se

 

 

 

 

Nationella partners: