Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Välkommen den 20 mars 2020 på StyrelseFrukost i Jönköping i samarbete med Daybright AB, kl. 07.30 – 09.30

Tema: Så måste ledningsgruppen tänka kring den digitala transformationen” – Daybright ger dig konkreta tips denna morgon.

Emil Tigerlantz, vd Daybright tillsammans med kollegor, kommer prata om hur ledningen ska agera i en tid som går allt snabbare, och där den digitala närvaron är en framgångsfaktor. Här är några exempel på frågeställningar som vi tar upp: Vilket ansvar har ni i ledningen för att företaget ligger i framkant? Hur ni kan säkerställa att ni inte blir omkörda av ett yngre och snabbare företag? Hur gör ni rent praktiskt för att vara relevanta och nå ut i det digitala bruset? Vilka digitala områden ska ni inte lägga energi på? Efter föreläsningen kommer det finnas möjlighet till att ladda ner mallar och checklistor, för att ni ska kunna ta arbetet vidare i ledningsgruppen. 

Daybright är en Growth Agency. Vi hjälper våra kunder att öka sin omsättning på lång och kort sikt. Vi jobbar krossfunktionellt och i nära samarbete med våra kunder. Eftersom vi lever en stor del av våra liv i den digitala sfären, fokuserar vi mycket på våra kunders digitala närvaro och hur vi kan minska friktionen för dem som interagerar med den.

 

Plats
GRO36, Huskvarnavägen 82 i Jönköping (nära Elmia)

Anmälan
Anmäl dig här senast 19 mars 2020 kl. 12
Anmälan är bindande men inte personberoende.

Deltagaravgift
Kostnadsfritt för dig som är medlem i StyrelseAkademien och deras gäster. Övriga betalar 300 kr exkl. moms.
Vill du bli medlem gör du det via www.styrelseakademien.se/medlemskap kostar 1 600 kr inkl. moms per år och du får tillträdde till ca 30 kompetensutvecklingsträffar i hela länet.

Kontakt
Elisabeth Wagner
Verksamhetsledare
0733 244 965
jonkoping@styrelseakademien.se

Nationella partners: