Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

Augusti 2017

Information: Master fokus ordförande

HT 2017
13-14 september (modul 1)
27-28 september (modul 2) 

VT 2018

29-30 januari (modul 1)
15-16 februari (modul 2)

Plats
Stallmästaregården, Stockholm

Pris
53 000 sek + moms
49 000 sek + moms (medlemspris)

> Mer information om utbildningen och bokning

Frågor? Vi finns på info@styrelseakademien.se

Master fokus ordförande: Stå bättre rustad när det verkligen gäller

Erfaren i styrelsearbete men känner att du behöver nya verktyg och fördjupad kunskap för att höja nivån i ordförandeskapet?

Då är Master fokus ordförande något för dig. Med fokus på det praktiska arbetet i ordförandeskapet bjuder Master fokus ordförande på kunskap och erfarenheter från några av Sveriges vassaste styrelseproffs. Genom case, rollspel, teoripass och erfarenhetsutbyten, kommer du hem med praktisk applicerbar kunskap relaterad till ledarskapsrollen och beslutsprocessen.

Utbildningen hålls i Stockholm, och består av fyra dagar uppdelat i två tillfällen. Bland annat täcker kursen:

  • Roller och ansvar: Vi diskuterar utmaningar i rollfördelningen mellan styrelseordförande och styrelse, samt gentemot ledning och ägarna.
  • Strategi och styrelsen: Hur säkerställer och följer styrelsen omvärldstrender, som till exempel digitalisering?
  • Effektivt styrelsearbete: Vi jobbar också med verktyg för att göra ett styrelsearbete effektivt, och diskuterar hur man säkerställer att styrelsearbetet är värdeskapande.

> Läs mer om Master fokus ordförande och alla våra föreläsare.

 

 

Våra föreläsare inkluderar:

Liselotte Engstam

Liselotte är en erfaren internationell ledare som arbetar i styrelser och med start-ups. Hon är oberoende styrelseledamot i Transcom, Knowit, Zalaris A/S, S-GROUP och Itello samt ordförande i Digoshen.

Dag Klackenberg

Dag är jurist, ämbetsman, diplomat, politiker (moderat) och numera också riksdagsman. Han har varit VD för arbetsgivarorganisationen Svensk Handel och var fram till 2008 styrelseordförande för Vattenfall.

Pia Gideon

Pia (kursansvarig för Master fokus ordförande) har bred erfarenhet från att arbeta med såväl noterade storbolag som entreprenörsdrivna småbolag. Hon har idag styrelseuppdrag i börsnoterade, statliga och start-up-bolag. Bland annat är Pia styrelseordförande i börsnoterade Klövern, ordförande i revisionsutskotten i Svevia och Metria.

Nationella partners: