Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

10 april kl 08.30-12.30 i Gävle

Anmäl dig här ...

Förening

Ny utbildning - Insikt i styrelsearbete

Det är en halvdagsutbildning och ska ge en insikt i vad det innebär att jobba i en styrelse inom de fyra huvudområden, styrelsens ansvar och regelverk, styrelsens kompetensbehov, styrelsens styrning och strategi samt styrelsens informations- och samhällsansvar.

Målgruppen är bred, från den enskilda som vill gå en lättsam styrelseutbildning till den fungerande styrelsen som har behov att uppdatera sig men för tillfället inte möjlighet att gå tvådagars certifieringsutbildningen Rätt fokus.

Erbjuds både som öppen utbildning där det går att anmäla sig på StyrelseAkademiens hemsida och som anpassad utbildning som skräddarsys till kund efter behov.

Anpassade utbildningar för företag och andra organisationer, enligt offert. Önskad gruppstorlek, 6-20 personer, halvdag 4 timmar.

Frågor besvaras av Kjell Gunnarsson, verksamhetsledare, tfn 076-762 74 68 alt kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se

Nationella partners: