Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

12 juni kl 08.00-12.00 i Falun

Anmäl dig här ...

Förening

Ny utbildning - Insikt i styrelsearbete

StyrelseAkademien erbjuder i samarbete med Nordea en halvdagsutbildning, med en av StyrelseAkademien ackrediterad lärare. Utbildningen ger en mycket god insikt i vad det innebär att jobba professionellt i en styrelse inom de fyra huvudområden: styrelsens ansvar och regelverk, styrelsens kompetensbehov, styrelsens styrning och strategi samt styrelsens informations- och samhällsansvar. 

Utbildningen är för alla som vill gå en kortare intensivutbildning om professionellt styrelsearbete. Passar både för den som har erfarenhet av styrelsearbete och för den som vill sätta sig in i professionellt styrelsearbete. För tillfället kanske du inte möjlighet att gå StyrelseAkademiens mycket populära tvådagars certifieringsutbildningen ”Rätt fokus” men funderar på det vid ett senare tillfälle. Då är denna kurs - ”Insikt i styrelsearbete” - ett mycket bra alternativ idag.

För mer information, kontakta gärna:

Kjell Gunnarsson, verksamhetsledare Gävleborg
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
Telefon 076-051 35 81

Jan Paju, verksamhetsledare Dalarna
jan.paju@styrelseakademien.se
Telefon 0709-12 12 30


Nationella partners: