Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

KONTAKT Gävleborg

gavleborg(@)styrelseakademien.se
070-237 96 69

FAKTURERINGSADRESS

StyrelseAkademien Gävleborg
LIN 1218 Scancloud

KANSLI

Verksamhetsledare, kassör, ackrediterad facilitator för styrelse-och VD-utväderingar: 
Arnfinn Fredriksson 070-237 96 69

Arnfinn Fredriksson har mångårig erfarenhet av verksamhetsledning och styrelseuppdrag, inom Sandvikkoncernen och i mindre externa företag. Den ”röda tråden” i Arnfinns olika engagemang är regional tillväxt där effektivt och professionellt styrelsearbete är en av grundbultarna för lönsam tillväxt. 

 

Partnerskap och kompetensförsörjning: Petter Lundgren 073-351 27 07

DOKUMENT

  • Uppdateras löpande

VÄLKOMMEN TILL STYRELSEAKADEMIEN Gävleborg

StyrelseAkademien Gävleborg finns med dig i alla steg, ett steg i taget. Är du inte mogen att ta in en extern styrelseledamot kanske vi kan förmedla kontakten till en rådgivare, mentor eller skuggstyrelse – eller ge dig en större insikt i vad styrelsearbete innebär. Det viktiga för oss är att skapa en arena med fokus på styrelsefrågor där man får chansen att träffas och bygga relationer.

Vi samverkar med de organisationer och nätverk som redan finns på orten för att få våra företag att våga växa. Vi bidrar med inspiration, utbildning och rutinerade styrelserävar som brinner för att dela med sig av sin kunskap. Och vi sprider ut aktiviteterna till alla länets centralorter för att hela regionen ska leva.

Välkommen!

Malin Åhman
Ordförande i StyrelseAkademien Gävleborg

Malin Åhman

malin(@)fastighetsvarde.se

Ordförande

Malin Åhman har arbetat som chef och ledare inom såväl privata företag som offentliga verksamheter inom fastighetssektorn samt IT och telekom. Utöver arbete i de egna bolagen arbetar hon nu med styrelsearbete i Processtec AB, Orbaden Spa och resort AB med koncernbolag samt i Mellansvenska Handelskammaren. Hon är ordförande i Styrelseakademien Gävleborg. 

Petter Lundgren

petter.lundgren(@)clwork.se

Vice ordförande

Petter Lundgren brinner för företagande och styrelsefrågor och har varit med och startat Styrelseakademien Gävleborg. Han har sin bakgrund inom Bank/finans, IT och Rekrytering och är en erfaren ledare som driver företag och har lång styrelseerfarenhet. Just nu är Petter Vd för Clockwork Bemanning & Rekrytering med verksamhet på 13 orter, där han själv jobbar med VD och styrelserekryteringar. Petter har under perioder varit extern styrelseledamot och ordförande i flera företag främst inom Finans, IT och Personal. 

Ingvar Åberg

ingvar.aberg@sandvik.com

Ledamot

Ingvar jobbar sedan drygt 10 år tillbaka på Sandvik. Han har sedan tidigare en mångårig bakgrund som Försäljningschef inom Transport och Logistikbranschen och har arbetat mycket internationellt, bl.a. i koncerninterna styrelser vilket väckt intresset för styrelsearbete som en viktig resurs. Ingvar har genomgått Styrelseakademiens certifieringsutbildningar Rätt Fokus och CSR

Ewa-Lotta Sköld

ewa-lotta.skold(@)halsinglandssparbank.se

Ledamot

Ewa-Lotta Sköld har 28 års erfarenhet inom bank vilket har resulterat i ett stort nätverk, både genom kunder och samarbetspartners. Har varit ordförande i Ljusdals Bandyklubb, BNI Söderhamn, Söderhamns Kvinnliga Företagarförening och varit president i Rotary Söderhamn. Två omgångar har jag varit mentor i Almi Gävleborgs regi. Idag styrelseledamot i Styrelseakademien Gävleborg. 

Anders Wallin

 and.wallin(@)telia.com

Ledamot

Anders Wallin har över 40 års erfarenhet från ledande positioner inom Sandvik-koncernen bland annat som dotterbolagschef och ledningens representant i dotterbolagsstyrelser. Han har varit stationerad i många olika länder. Anders är idag verksam inom stiftelsen Sandvikeninvesterarna med uppgift att stödja småföretag respektive nystartsföretag med riskkapital för expansion

Ulrika Malmkvist

ulrika.malmkvist(@)sandviken.se

Ledamot

 

Ulrika Malmqvist har jobbat som ledare och chef med strategiska utvecklingsfrågor i offentlighet, storföretag och småföretag hela sitt yrkesliv bl a som utvecklingschef i Sandbacka Park.
Hon är nu VD för regionala inkubatorn Movexum och haft ett antal styrelseuppdrag. Utöver uppdraget i Styrelseakademien Gävleborg är hon f n vice ordf i SAIK Bandy.

Valberedning

Camilla Westman,  sammankallande, 070-612 66 66
Magnus Pettersson, 070-567 34 30
Joe Formgren, 070-6797900

Nationella partners: